![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Też miałam problem z ładowaniem, kiedy ściągnęłam dodatki (tzn. bluzki, fryzury itp.).
Nigdy nie korzystałam z dodatków, a gdy je ściągnęłam zaczęło się właśnie nie do końca ładować. Kiedy wyrzuciłam dodatki już tak nie było. Masz dodatki na komputerze? A jak tak, to czy wcześniej normalnie się ładowało? |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Owszem, mam, ale wcześniej nie było z tym problemów.
![]() |
#23 |
|
![]()
spróbuj content managerem powywalać jakieś wadliwe obiekty, czy coś. mi się 4pory roku wyłączały i nie ładowały, jak zrobiłam porządek z dodatkami wszystko już jest w porządku :}
![]() |
#24 |
|
![]()
Nadine, ja nie mam z jakimi dodatkami porządków robić ^^
Oprócz DD nie mam nic... mam za to dla Was ciekawego screena ^^ ![]() ma to jakieś znaczenia?
![]() |
#25 |
|
![]()
Jesteś pewna, że nie masz jakiegoś "syfu" na dysku? Ze screena wynika że masz bardzo obciążony procesor, a jeśli tak jak piszesz nie masz dodatków to nie powinno tak być. Możesz wrzucić jeszcze zrzut z zakładki "procesy"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Chciałam, ale komputer zwariował i tylko to się zachowało.
Już robię i edytnę ![]() (z tego, co pamiętam, to z wyłączonym gadu, jak gra była w momencie, w którym się zacina, miałam coś koło 111 coś tam ![]() Ła... na początku ładowania było to: ![]()
mod edit: nieregulaminowa sygna. niepa edit : straszne. mod edit: dla kogo =) niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!! mod edit: ok, już nie będę ;] Ostatnio edytowane przez niepokorna : 22.12.2008 - 11:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
Co prawda nie ma na screenie wszystkich procesów, ale już widzę co powoduje problem - antywirus Nod32. Miałem z nim ten sam kłopot - jeden z modułów włączał się co chwilę powodując 100% obciążenie procesora, przez co każda aplikacja zwalniała i zawieszała się. Poradziłem sobie wywalając go na rzecz innego antywirusa. W Twoim przypadku może być tak samo, spróbuj uruchomić grę wyłączając wcześniej całkowicie NOD32.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Reputacja: 15
|
![]()
Odnośnie NOD32. Ja go wyłączam całkowicie przed każdym uruchomieniem gry i gdy wychodzę już z gry "odkrywam", że w tle wyskakują setki komunikatów z NOD'a, które spowalniają mi grę. Nie są to ostrzeżenia o wirusach, tylko okienka, gdzie pisze,że gdy antywirus jest wyłączony ochrona komputera spada, blablabla.....
Edit: Po za tym wiecznie skanuje dyski twarde, a czasem, jak wykryje coś "wbrew jego woli" plokuje dostęp do całego dysku, póki nie zlokalizuje/usunie problemu
![]() |
#29 | |
Guest
|
![]()
Mam ten sam problem, mianowicie gra nie ładuje się do końca - zatrzymuje się przed ostatnim odcinkiem ładowania. Co więcej, w tym samym miejscu kiedyś wyskakiwał mi błąd pt.: "Aplikacja... blah blah blah", ale z nim już się uporałam. Teraz komunikat "Aplikacja... blah blah blah" już się nie pokazuje, ale gra nadal się zacina w tym samym miejscu, gdzie kiedyś był.
Wykluczam wszystkie podejrzenia co do przyczyny błędu oprócz tego, że mam po prostu jakieś wadliwe dodatki z neta, bo: - Mam Windows'a XP - Dużo miejsca na dysku - Oryginalne TS2 - Wymagania systemowe spełniają oczekiwania - Jestem po reinstalce - Problemu tego nie było przed włożeniem do "Downloads" i "Collections" plików. - Obiekty mam w "Downloads", a pliki z frazą 'colletion' w "Collections", więc wszystko jest ładnie poprzedzielane. Cytat:
instaluje do pewnego momentu i wyskakuje okienko z napisem "ERROR !". Pomocy ! Z góry dziękuję. ![]() Zresztą, już nieważne. Wściekłam się i wszystko usunęłam. Przepraszam za post pod postem, ale nie chciałam już, żeby ktoś się fatygował. ![]() Ostatnio edytowane przez haughton : 31.12.2008 - 14:13 Powód: połączenie postów |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|