![]() |
#61 |
Guest
|
![]()
.Angie. nie chodzi mi o to bys robiła potwory czy zombie tylko o sposób prezentacji simów. ja zajrzałam do Twoich poprzednich prac i chyba każdy przyzna ze się one sporo zmieniły. napisałam to ponieważ robisz świetne simki i szkoda jest ,że przez prezentacje nie wygladają one jak Twoje. Wiem ,że stać Cię na Twój własny niepowtarzalny styl i w żadnym wypadku nie jesteś "kopiarą" tylko po prostu Twoje prezentacje zboczyły troszkę z wczesniej obranego toru...moja rada (jeśli mogę) wróć do swojego stylu
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Fajna, taka luzacka : ))
Ladnie dobrałaś dodatki, podoba mi się. |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Całkiem ładna
![]() |
![]() |
#65 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajna czapa, skad?
Simka ogólnie mi się podoba ale tak troche staro wyglada ![]() Podoba mi sie dobór dodatków i w ogole 9 ![]()
#66 |
Guest
|
![]()
Caroline jest świetna. Nie będę ci tu truć o proporcjach (i tak wszystko jest idealnie ;)), bo w simce jest tyle optymizmu i pozytywnej energii, że nawet, gdyby jakieś błędy się znalazły, to i tak pewnie bym ich nie zauważyła ^^ Dobór dodatków i prezentacja - bez zarzutu, szczególnie to drugie bardzo mi się podoba, dobrze oddaje charakter Caroline :) Będzie możliwość pobrania?
|
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
musiisz napisać skąd masz tą boską czapeczkę
![]() Może być nawet płatna! A simka... Moja imienniczka 10/10 |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Dziękuje za komentarze
![]() Simkę postaram się udostępnić do pobrania. Zapraszam do dalszego oceniania ![]() |
![]() |
#69 |
Reputacja: 10
|
![]()
Caroline jest śliczna
![]() ![]()
![]() |
#70 |
Reputacja: 7
|
![]()
Simka jest cudowna
![]() Mam nadzieję, że jak najszybciej zobacze ją u siebie. Idealnie dobralas dodatki, simka pod kazdym wzgledem jest doskonala. Bardzo mi się podoba. *W* Ahh |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|