![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się nie podoba, zwłaszcza kolor. Salon taki nie bardzo, ale nie jest zły. Łazienka
![]() Dom niestety, ale nie bardzo mi się spodobał. |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Eeek...Eek
![]() Nieporozumienie jakieś....powody podali inni 1/10 |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Jak ty tworzysz takie niesmaczne domy, to zastanawiam się, jak ty się ubierasz... Ale tu oceniamy domy, więc... W OGÓLE MI SIĘ NIE PODOBA. JEST NUDNY< PUSTY, I chyba spałaś, jak go robiłaś.
|
![]() |
#24 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ta łazienka mnie dobiła...
Ale serio no teraz siedzę jak idiotkę i myslę. Co ty nam chciałaś przez to powiedzieć?!
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
ojj.. bryła mnie przeraza! i wogóle tak mało rzeczy jest. Ten dom mnie przeraza ..!!
zapamietam ten dom.. i to na długo |
![]() |
#26 |
|
![]()
Będę szczera, ale nie podoba mi się. Bardzo taki prostrokątny. Wogóle kolory mi się nie podobają wew. jak i na zew. Bardzo pusto w środku 2/10
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Ten teren to istny koszmar. Strasznie pusto w środku. Ja na bryły uwagi nie zwracam bo nawet zwykłe prostokątne są ładne. Każdy pokój ma inny kolor. Po prostu zgroza 2/10
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
z zewnątrz... nie bardzo mi się podoba
W środku za duże pomieszczenia. Łazienka mi się kojarzy z łazienką w domu mojej babcina wsi - też była taka ogromna... przed remontem. Cokolwiek moja opinia jest tu... cóż, to się za bardzo nie liczy, bo sam robię podobne domki... Heh, twórz dalej, praktyka czyni mistrza |
![]() |
#29 |
|
![]()
no może ten dom nie jest cudem świata ale ... dajcie dziewczynie szanse.
A co do domku twoje pomieszczenia są strasznie ciemne. Powinnaś dodać jakieś lustra itd ,ponieważ one powiększają optycznie pomieszczenie ![]() PS. Nie dałam oceny liczbowej ponieważ no ten dom zasługuje tylko na 1. Ale następny na pewno będzie lepszy ![]() Pozdrawiam i życzę powodzenia Setishe
__________________ When you're at the end of the road And you lost all sense of control And your thoughts have taken their toll ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Według mnie zła grafika, nudna bryła, okropny dach, w domu jest za dużo wolnego miejsca i same rzeczy od maxisa (ale z tym się pogodzę)
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|