![]() |
#142 |
Guest
|
![]()
...Daj do pobrania!
![]() |
![]() |
#143 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witaj!
Simka prześliczna,taka naturalna,delikatna z niesamowitą głębią spojrzenia. Prezentacja cudowna,ten klimat i czar... W istocie brak słów,które mogłyby wyrazić wrażenia estetyczne jakich dostarcza ta prezentacja. Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez Wikki : 20.01.2009 - 17:42 |
![]() |
![]() |
#144 |
Reputacja: 14
|
![]()
delikatnie, słodko i ślicznie. Szkoda tylko, że wszystkie simki są bliźniaczkami pod względem rysów twarzy...
#145 |
Guest
|
![]()
Uwielbiam Twoje simki i Twoich simów
![]() Marion jest idealna, śliczna, pewna siebie, a te piegi dodają jej niesamowitego uroku. Prezentacja jest bardzo interesująca i klimatyczna. Normalnie zazdroszcze, a zarazem gratuluję Ci Twojego talentu xD |
![]() |
#146 |
Reputacja: 10
|
![]()
Marion jest taka słodka, z zarazem charakterna. Wygląda jak prawdziwa dama. Prezentacja równie urocza, co simka. Prosiłabym bardzo o link do Marion. Brakuje mi takich subtelnych piękności w grze.
#147 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dziękuję, nie spodziewałam się takich pochwał
![]() Louise, jak już wspominałam tworzysz wyjątkowe postaci, wcale nie brak Ci talentu, wszystkie ludki mają w sobie coś, jakąś głębię. Wiem jak to brzmi ale cóż takie odnoszę wrażenie ![]() Do osób chcących pobrać Marion - wybaczcie ale zostanie u mnie ![]() Mam jeszcze jedną simeczkę, taką trochę ni w pięć ni w dziewięć. Emma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam do oceniania. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]()
Marion bardzo spodobało mi sie jej porównanie do porcelanowej laleczki - dokladnie taka jest! Fantastyczna fryzura i dodatki, stylowa prezentacja. Nie dziwię się, że chcesz ją zatrzymac wyłącznie dla siebie.
Emma jest ładna, wszystko poprawnie i bez zarzutu. Bylaby nieco nudna (szczególnie w porównaniu do poprzedniczki) gdyby nie ta czapka. Nadaje jej zawadiacki wygląd ![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
Jak nie możesz dać Marion do pobrania,to daj Emme! Prooosze!
![]() |
![]() |
#150 |
Guest
|
![]()
Piękne, figuś
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|