![]() |
#132 |
Guest
|
![]()
Ja czasem ich topię, palę, albo robię im ,,dietę"
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kiedyś miałam taki dom i chciałam aby w nim straszyło to zabiłam to około dwudziestu simów ( topiłam w basenie ).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
|
![]()
Moim, a wlasciwie moja, pierwsza simka zabita przez mnie byla Kasandra - dziecko jeszcze w Sims 1. Kazalam jej wejsc na góre a potem usunelam schody
![]() Mam takiego sima co nazywa sie Morderca Pokojówek, ale nie zabija tylko pokojówek, ale takze wszystkich Townie'sów jacy przechodza obok! xD Po prostu ich zamuruje. Próbowalam nawet zatluc Smierdziucha Skunksa i mam juz 3, ale nie zdychaja! ![]() U Mordercy mam juz... 30 nagrobków. Czy ktos moze ma wiecej??? Niezla tez jest Oliwka Widmo: u niej jest okolo 20 Nagrobków i ciagle wyskakuja duchy, szczególnie duch pokojówki Joasi ![]()
Ostatnio edytowane przez Alisha : 03.03.2009 - 17:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]()
hah ja wczoraj zrobiłam atak na simów xD wziełam tych zwanych samouczków niewiem jakie mieli nazwiska zapomniałam xD kupiłam rakiete i wystrzeliwałam ją w domu nadszedł pożar. gościu go ugasił a facetka się spaliła. rakieta była jeszcze dobra to ten podpalił następną i zaprosił na przyjęcie no i tak się spaliło z 7 osub niekturzy się poratowali. a najśmiejszniejsze jest to że na tą impre przyszedł mim i klaun (moi facia byli w złym chumorze) mim się poratował a zato klaun się spalił xD
|
![]() |
![]() |
#136 |
|
![]()
Ja też miała okres, że lubiałam.
Pamiętam, ze stworzyłam rodzinę i zamknęłam ich w pokoju, ja już umarli ich trumny ( czy co to jest), później tworzyłam drugą,trzecią itd. Łeheh.Albo pożary ;D W gazecie o TS2 czytałam, że simów można zabić niemytymi naczyniami. Czyli, że dużo jest brudnych talerzy i latają muchy. Czy można ich tak zabić.?
![]() |
#137 |
|
![]()
Ups, to dział do TS! Cóż, jak pierwszy raz dosiadłam do tej gry, to byłam koszmarną sadystką
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 01.03.2009 - 12:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]()
Ja ściągnąłem sobie otoczenie które zrobił Dami. Na najmniejszej działce mieszkały ośmioosobowe rodziny. I na jednej był sobie Skorpion Widmo. Zabijał (murował, palił, topił, głodził itd). Ma 67 nagrobków (on ma największą działkę jaką mógł mieć)
|
![]() |
![]() |
#139 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
|
![]()
Jasne że zabijam.Bez tego gra byla by nudna <sadystka>
chociaz juz nie gram ts1 a jednak pamietam te stare czasy ahhh. ;D
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
5 Gwiazdek... czy to sława czy nie? | Fushma | The Sims 1: Rozszerzenia | 46 | 08.07.2003 16:42 |