![]() |
#91 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mają tylko podobne oczy
![]() Selema jest śliczna.
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
Kocur-oo,bardzo dziękuje :***
|
![]() |
#93 |
Reputacja: 11
|
![]()
Selma, nawet nieźle wyszła ale wszystko psuje skin, który moim zdaniem nie jest ładny. Dodatkowo simka ma za ciemny puder. Nosek jest za nisko ustawiony i nadmiernie zwężony. Różnica między dołem a górą nosa powinna być łagodniejsza. W tym celu trzeba by chyba zwęzić dół nosa lub tylko zredukować szerokość dziurek. Z doświadczenia wiem, że nos ciężko się robi ale trzeba ćwiczyć.
|
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Jestem! Po chyba paru miesiącach....Ale już jestem,i będe prawie codziennie dodawać nowe simki
![]() Dziś przedstawie wam Rosalie(Rose) Jest wampirem. ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam na komenty(te dobre i te złe) ![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
tfu... Nie obraź się, ale... Ma okropne kształty twarzy, za ciemny puder, cały makijarz ogólnie ma ochydny i te włosy, nie pasują.
Na przedostatnim zdjęciu wyszła strasznie. Poprostu brak mi słów ^^ ____* |
![]() |
#96 |
Reputacja: 10
|
![]()
U Rose nie podoba mi się nosek, ubranie i... puder, choć pasuje do jej ślicznych oczu.
![]() 7/10 No i to przedostatnie zdjęcie daje wiele do życzenia. ![]() Ale nie zniechęcaj się, z czasem dojdziesz do wprawy. ![]()
#97 |
Guest
|
![]()
A czemu?
![]() Intenso-...ty to umiesz dać człowiekowi w kość :< Nie zniechęcam,a Rose musi mieć blond włosy,bo tak zaplanowałam xD |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
Poprzednie bardzo ładne, ale Rose trochę nie wyszła ^^ Zbyt trójkątna twarz, ogólnie zrypane proporcje. Za ciemny róż, puder czy co to tam jest. Oczy zaaaa duuużeeee. Lepiej nie udziwniaj za bardzo, bo kiepsko to wychodzi :}
|
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
Irys-ja specjalnie nie udziwniam...chciałam zrobić prawdziwego wampira...wiem że robie beznadziejne simki,ale inaczej nie umiem!
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
poćwicz trochę, naprawdę-trening czyni mistrza. I nie daję Ci w kość tylko piszę prawdę.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|