![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Teraz ja
![]() Nie podoba mi się to, że dom i płot są z tej samej cegły. Co do ogrodu masz racje - jest bardzo ładny, rażą mnie tylko palmy. Wnętrze jest przytulne, stonowane, tylko bluszcz jest nienaturalny- no chyba że ta artystka nie czyta i roślina zrosła się z książkami. Słoneczna kuchnia i łazienka są super. Sypialnia jak na artystkę zbyt pusta, zważywszy na zawalony salon. Co to za pokój z fotelem i roślinami? Domowa dżungla? ![]() Salon- podoba mi się na gruba kolumna, o bluszczu mówiłam, pełno różnych gratów, co mnie nieco razi. Ogółem 7,5/10, wiem, że stać Cię na więcej. To 0,5 za kota który w tej pozycji wygląda jak młoda małpa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
Lizaku bryła 13 domku kotka nie jest ani trochę podobna do mojej, ponieważ, moja jest o wiele większa
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
Nie podoba mi się:
-bluszcz na bliblioteczkach -szara rzeźba, jakiś anioł, czy co to -brudna podłoga w salonie-gabinecie W ogóle jest pół na pół.
#26 |
Guest
|
![]()
Ładny, tylko kuchnia i ogrodzenie na zewnątrz mi się nie podoba - wygląda jak jakaś twierdza, a kuchnia za żółta.
Ocena: 8/10 |
![]() |
#27 |
|
![]()
Przesadziłeś z tym słońcem, chyba trochę za duże.
Bryła: Niezła, ogród mi się nie podoba ze wzg. na porozstawiane byle gdzie kwiatki. Wnętrze: Fajne, podoba mi się. Kącik malarski byłby ok gdybyś go ustawił w bardziej zacisznym miejscu, a nie przy kuchni. Ładna sypialnia i ogólnie cała kolorystyka domku. 8/10 |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
Bryła za bardzo rozlazła. Wnętrza ładne ale zbyt puste, chodzi mi tu o salon/hall. Kolory ładne. Ogólnie to fajnie Ci wyszło. Ocena: 8/10
kubuss |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|