Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.04.2004, 20:13   #551
likagirl
Guest

Domyślnie

Mój fioletowy smoczek lubi bawić się z pieskami i kotkami które przychodza na osiedle moich simów.A oni też maja jednego pieska ale z nim somczek nie nawiązał kontaktu.A zwykle to nic nie pali, jest grzeczniutki i zawsze daje się wyczesywać i łaskotać.Ma też tą zabawke laleczke.Jak jest głodny zjada tylko tulipany i narcyzy a czasami śmieci i smakołyki.Nie ma z nim wcale kłopotów (tylko raz podpalił krzesło)a zwykle spi przez pół dnia

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.04.2004, 12:08   #552
Rilla
Guest

Domyślnie

to masz szczęście, mnie sie Abra znudziła i ja odinstalowałam... ale raz miałam smoka. Nie wiedziałam co z nim zrobić i kliknełam na wypuść bo cały czas stał przy tym swoim łóżeczku. I mnie opuścił :unsure: ...

stare 15.04.2004, 14:35   #553
likagirl
Guest

Domyślnie

Ja mam abre i mi się narazie nie nudzi . Gdybym grała codziennie to pewnie by było nudnie a ja gram co 3, 2 dni i wtedy jest lepiej.

stare 16.04.2004, 16:04   #554
Megi

Reputacja: 9
Domyślnie

A ja juz w abre od paru dni nie gram jakos nie ma kiedy...

____in the night, no control

Megi jest offline  
stare 16.04.2004, 16:27   #555
likagirl
Guest

Domyślnie

Dzisiaj sobie pograłam ale jakoś teraz mi się już nudziły simsy.Nie mam co robic.Lubię budowac domki a potem grac to nie ma kto

I Like oziomka,rilla90,zuziag,swat,mysza012,basieńka,Sa per_X Ktoś chce być na liście?

stare 16.04.2004, 17:37   #556
=)Cornelka(=
Guest

Domyślnie

Mój smok jest czerwony i ma na imie Płomyk czy jakos tak i juest słodziutki cociaz spala wszystko i tak jest kochany Niewiem czemu ale je tylko narcyze nic innego oprócz jeszcze smoczych samkołyków

Cornelka

stare 16.04.2004, 17:49   #557
likagirl
Guest

Domyślnie

Szkoda ze smoki nie dorastają. Fajnie by było miec załóżmy takiego płomyka dorosłego i wielkeigo smoka ziejącego postrach w śród sąsiadów .A to by było dla tych ,którzy chą byc samotni.

I Like oziomka,rilla90,zuziag,swat,mysza012,basieńka,Sa per_X Ktoś chce być na liście?

stare 16.04.2004, 20:30   #558
Nyśka
Guest

Domyślnie

Mi tam się ta gra nie nudzi a to chyba przez to że mam co robić w simsach.

stare 17.04.2004, 11:11   #559
Megi

Reputacja: 9
Domyślnie

Nyśka a co robisz w abrze oprocz czarowania?!

____in the night, no control

Megi jest offline  
stare 17.04.2004, 11:39   #560
Nyśka
Guest

Domyślnie

Co robię??? No najczęściaj czaruję ale oprucz tego choduję smoki a jak wyjeżdżają simy na wakację to tam zaczarowują turystów.I lubię pobijać własne rekordy np. w zdobytych magimonach na pokazach (mój rekord wynosi 600) czy też w trzymami smoków w domu ( narazie są 4 ) albo na ilość składników np. na miód (simka zrobiła mi aż 10 słoików w jeden dzień).

Wtedy jest super zabawa możemy mieć na forum, włacne rekordy.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 35 (0 użytkownik(ów) i 35 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania