![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
fakt, hehe
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
A za bezsensowne dzwonienie nie bierze kary, tak jak strażak
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
A ta policja w simsach jest denerwująca u mnie staneła przed złodziejem i tak go nie złapała.
|
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Ale pewna sytuacja mnie wkurzyła i zarazem rozśmieszyła... No więc. Przyszedł złodziej i poszedł na piętro, żeby coś tam ukraść. Miałam alarmy i wszystko cacy, nadbiega policjantka i... tu sie zaczyna. Zamiast gonić tego szmaciarza to USIADŁA SOBIE NA KRZEŚLE W KUCHNI i czekała aż ten łaskawie zleci na dół. Wtedy za nim pogoniła. Ja (tj. mój SIM) stracił trelewizor, dywan i Bóg wie, co jeszcze i dostałam tylko kasę z ubezpieczenia, bo tej duperelowej policjantce nie chciało się iść na górę...
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
U S I A D Ł A ????? Mi to się jeszcze nigdy nie zdażyło.A więc policja w TS zarazem wkurza jak i śmieszy.
|
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
niezle podsumowanie! :lol: mi tez cos takiego jeszcze nigdy sie nie zdarzylo. to pewnie przez to pietro, a ja zazwyczaj nie buduje pietra, bo to niewygodne.
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Ja nie lubie tej simowej policji.Gdy nie mam alarmu i przyjdzie zlodziej to oczywiscie nasza kochana policja nie zdazy na czas
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Ja również jej nie lubie. Jak raz złodiej mi ukradł telewizorek to biegła tak wolno mówie wam dosłownie szła i złodziej prysł. I poszło parenaście zyla.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|