![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dobry x3
Budowa tego domu była dość długa i męcząca x3 Ale jest, i mam nadzieję, że dosyć ładny. Dobra, koniec gadania. ![]() Specjalna dedykacja dla Kubka bez którego domku by nie było. Dziękuje i pozdrawiam ^-^. Btw. nazwę wymyślał Kubek ![]()
it is not an end but an and Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 16:23 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bryła bardzo mi się podoba, jest prosta, ale ma swój niepodważalny urok. Natomiast ogród nie odpowiada mi już tak bardzo. Jest zbyt kolorowy, za dużo tam tych rodzajów kwiatków i krzewów. Można dostac oczopląsu. Salon niby ładny, ale coś mi w nim nie pasuje(sama nie wiem co). Gabinet i sypialnia bardzo mi się podobają. Kuchnia zbyt biała, nie podoba mi się. Za to łazienka jest prze piękna, moje ulubione pomieszczenie w twoim domku. Ogólna ocena to 8,5/10.
Pozdr. Effie |
![]() |
#3 |
|
![]()
Bryła jest b. ładna. Prosta, ale ładna. Jedynie dachówka jest jakaś dziwna ;|
Widzę, że dom musi być nowiutki, bo ziemia pod kołami samochodu nie jest w ogóle prawie wytarta ![]() Ładny ogród ^^ Torby w hallu ! Są piękne. I ty chciałaś ode mnie dodatki ![]() ![]() W sypialni ta niebieska pościel trochę chyba nie pasuje do tych ścian... Kuchnia troszkę za sterylna ci wyszła.A tak ogółem to mi się bardzo domek podoba ;] Pewnie troszkę pracy w niego włożyłaś ![]() Hah.. a ile pracy ja musiałam włożyć, żeby napisać w miarę sensowną notkę o tej porze ![]()
#4 |
Guest
|
![]()
O ja cie
![]() Domek cudowny, prześliczny w pełni wykorzystałaś możliwości Rezydencji i Ogrodów ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Piękny ogród, a raczej-patrząc z góry-las, jedyne co mnie raźneło to ta belka=p W kuchni strasznie nakichanie- czy tylko ja mam u siebie wszystko pochowane do szafek?;] Ale rozumiem, że to na potrzeby zdjęcia. Kwiatek zaraz przy kibelku to zdecydowanie zły pomysł=p Poza tym boskie dodatki. Całość estetyczna i przyjemna dla oka, tylko dodałabym jeszcze jadalnie, bo kuchnia nie jest zbyt przytulna. Ogólny efekt jednak mi się bardzo podoba
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Zastrzeżenia mam do tej paskudnej rury w tej pięknej łazience, i do kafelek w kuchni, przez co ta biała kuchnia wydaje się szpitalną kuchnią, no i taką zimną kuchnią
![]() Ale reszta jest OK ;] 9/10
![]() |
#7 |
|
![]()
Niezmiernie się cieszę, że domek się podoba. 'Dopieściłam' go, jak tylko umiałam ^-^.
Może ktoś jeszcze? ![]()
#8 |
Guest
|
![]()
podoba mi się staw i kącik z krzesłami i stolikiem. bardzo urokliwy, na pewno przyjemnie się tam przesiaduje. jak dla mnie, to kwiaty w ogrodzie są za bardzo stłoczone. strasznie ich dużo i jakoś nie pasują do siebie. ale jeżeli tobie się podobają, to OK.
![]() wnętrza są ładne, jasne i proste. chętnie wprowadziłabym do nich jakiegoś samotnego sima (raczej simkę...). w zasadzie nie lubię takich białych, "szpitalnych" kuchni, ale panujący w tej bałagan jakoś ją uczłowiecza. ![]() i jeszcze: przesuń ten fotel na tarasie, bo "wchodzi" w ramę okna. (chyba że tylko tak wygląda) <-- czepiam się ogólnie: 8/10 |
![]() |
#9 |
Reputacja: 15
|
![]()
Domek jest fantastyczny. Co prawda jest bardzo podobny do Twojego poprzedniego domku- ale myślę, że taki styl sobie właśnie obrałaś , bo Ci najbardziej odpowiada i czujesz się w nim dobrze- a co najważniejsze- bardzo Ci wychodzi
![]() Co prawda znowu ta 'sterylność'. Wszystko takie czyste, wypucowane, lśniące. Same ochy i achy tylko ![]() Tylko jedno zastrzeżenie- kuchniojadalnia wygląda jak łazienka, ale to szczegół ![]() Pozdrawiam!
#10 |
|
![]()
Gio, owszem czuję się w nim dobrze. Chciałam spróbować coś w stylu aniołka, ale za dużo mam już dodatków w simsach i by mi się za długo włączały. Wiedziałam, że w kuchni jest coś nie tak i dzięki wam już wiem co: podłoga.
Dziękuje, może ktoś jeszcze? ![]()
|
|