|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy wolicie skromne domy Simów, Full Luxus, czy może średnią jakość? | |||
Skromne Domy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 100.00% |
Głosujących: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Te patche ktore pozwalaja budowac,kupowac, a takze zdobywac punkty umiejetnosci w dzielnicy showbiznesu,w centrum itp. sa na tej stronce
http://www.simslice.com/ProgramsAndPatches.htm Niestety ten patch na zdobywaniue umiejetnosci na dzialkach specjalnych u mnie nie dziala... ![]() ![]() P.S.Agatka 678, pamietasz skad sciagnelas te drzwi??? ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Ja wolę czary niż lustro.Większ z tego zabawa.
|
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
w moim przypadku to różnie bywa...czasami takie czasami takie....
lubie robic kiczowate bezgustowne wille , biedne meliny ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
No bo chyba te średnie sa najfajniejsze i najbardziej przydatne.
|
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Ja tesh nie lubię domków dla snobów bo granie w nich (przynamniej dla mnie) po jakimś czasie staje się nudne. Lubię przeciętne rodzinki mieszkające bez zbędnych luksusów. Nie ściągam dodatków z neta (no oprócz oficjalnej stronki The Sims) zwłaszcza zhackowanych bo to nudne wciąz patrzeć jak twój Sim ciągle ma zielone wskaźniki.
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Ja czesem tez robie male domki...Gdzie nie ma tapety i podlogi..I jest jeden pokuj na sypialnie lazienke kuchnie ladalnie itp..
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
to prawda. jesli ciagle masz dobry nastroj to gra nie ma sensu, bo tracisz cel! :o
|
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Ja tam najczęściej gram bez kodów (bo na tym polega ta gra), buduje im skromny domek (najczęściej to jest facet), znajdóję mu prace, dostsaje awanse i mu powoli domek remontuje, następnie w centrum znajduje mu jakąś laske biorą ślub i mają dzieci
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|