![]() |
#212 |
Guest
|
![]()
likagirl robisz super opowiadanka, bardzo mnie sie podobaja
|
![]() |
![]() |
#213 |
Guest
|
![]()
Dzięki.
![]() Jak skończę pisać "Takie jest życie" to napisze nowe opowiadanko, tylko o czym? Ma ktos jakis pomysł? |
![]() |
![]() |
#214 |
Guest
|
![]()
W końcu temat to: "Gwiazdowe Telenowele", więc może coś z tym związanego?
|
![]() |
![]() |
#215 |
Guest
|
![]()
No może.A ty Kama może też coś napisz?Bedzie fajnie
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Guest
|
![]()
ja bym chciala cos napisac ale nie umiem kurde...
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Guest
|
![]()
SOSIk_ona napewno umiesz.Spróbuj
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Guest
|
![]()
No dobra...
"Kariera i..." - reż. - Kamila Kruczyńska, scenariusz - Kamila Kruczyńska, współpraca - User Data\PhotoAlbum odc. 1 Halina za wszelką cenę chciała coś osiągnąć w życiu. Poprzednio się nie udało. Halina pracowała w szkole jako matematyczka. Zakochała się w Andrzeju - nauczycielu techniki, który był strasznym podrywaczem. Czule przytulał WSZYSTKIE nauczycielki nie zważając na to, czy ktoś to widzi. Halina wiedziała, że nie ma szans, ale ze zniecierpliwieniem czekała chwili, w której Andrzej znów ją przytuli. Pewnego dnia dowiedziała się od swojej przyjaciółki (Urszuli, też nauczycielki matematyki), że ta ma z nim romans od kilku lat... Wtedy Halina całkowicie się załamała. Postanowiła wyjechać na zawsze. - Nie mogę jednak do końca się poddać - myślała. - Muszę uwieść Andrzeja! - czy to uda się Halinie? - co Andrzej zrobi w dwuznacznej sytuacji? - jak będą układały się relacje Haliny i Urszuli? To wszystko i jeszcze więcej w następnym odcinku telenoweli pt. "Kariera i..."! |
![]() |
![]() |
#219 |
Guest
|
![]()
Likagirl....Wena Ci powroci i napiszesz jeszcze lepsze opowiadanie..
"Sakramenty życia"odcinek 11 -Co tu sie dzieje-krzyknela Iwona....Jej bystre oczy7 zauwazyly Gabi tzrymajaca noz w kierunku Magdy..Nagle Iwona rzucila sie na Gabi..Po kilku minutach szmotaniny Magda zerwala sie z lozka ipobiegla po pomoc...Gabi chciala biegnac za nia lecz Iwona jej nie pozwolila: -Nie pojdziesz za nia n...-i Iwonie urwal sie glos -Masz ty ****!!!!!-powiedziala Gabi i uciekla...Lecz zaraz wyszedl lekarz i ochroniarzy i schwytali Gabi...Teraz pojdzie do wiezienia..A co z Iwona.??? -NIEEE!!!!! MAMO!!!NIE!!! MAMO!!-krzyczala Magda -Szybko zawiezc ja na ostry dyzur-powiedzial lekarz- -Co z nia??-zapytala sie Magda -Ma przebite pluco o malo co nie trawila w serce-powiedzial lekarz -Gdzie mama-pyta sie Basia -No wiesz..-zaczela Magda I sobie rozmawialy z dobra godzine..Nagle ktos wszedl do Magdy..To byl Marek!! -Czesc chorupko!!-powiedzial na przywitanie -Czesc o.... dzieki-powiedziala Magda dostala ono wielkie pudlo slodyczy i Basia tez dostala... -Lece do waszej mamy papa!!-powiedzial Marek i wyszedl -Fajny on jest-powiedziala Basia -Tak chcialabym miec takiego ojca-powiedziala Magda Pare miesiacy pozniej -Dziewczynki jestem zareczona z Markiem!!!-powiedziala radosnie Iwona -Oj super-zawolaly obie radosnie -Juz pozbylysmy sie klootow szczescie przed nami-powiedziala Basia Dryn dryn.. -Dziendobry przy telefonie Iwona Star -Nie ozenisz sie z Markiem!! Ty glupia kobieto!!-powiedziala i sie odlaczyla Kto to byl?? Czy powiedzenie Basi sie spelni?? Czy Marek sie ozeni z Iwona?? |
![]() |
![]() |
#220 |
Guest
|
![]()
"Takie jest życie" odc.18 (i już ostatni
![]() Ranem dziewczyny obudził dzwonek do drzwi.Kasia otworzyła i zobaczyła Marka -Cześć Kasia, wiem że to głupio wyszło ale to nie tak jak myslisz. -Marek, ja już wszystko wiem, ale Sara chyba ma ci cos do powiedzenia. Tak więc Marek wszedł do srodka, usiadł na kanapie gdzie była Sara.Kasia poszła do łazienki. -A więc Kasia mówiła ze masz mi coś do powiedzenia?-powiedział Marek -Tak,widzisz wtedy w łazience na imprezce, to....tak nie powinno być!To się wogóle nie miało zdarzyć!Zrozum że ja ciebie nie kocham!-krzyknęła Sara -Aha,rozumiem, nie musisz krzyczec-powiedział Marek.-Ja doszłem do takiego samego wniosku jak ty i popieram twoje zdanie.W zasadzie przyszedłem do Kasi. -No dobrze,zostańmy chociaż przyjaciółmi, zgoda? -Dobra.Zawołasz Kasie? -Już-powiedziała Sara i poszła po Kasię-Kasia , Marek chce z toba pogadac. Kasia wcale nie wiedziała o czym ma z nim rozmawiać.Weszła do salonu, usiadła obok niego i nic nie mowiła.Dopiero on zaczął rozmowe. -Wiesz, przepraszam za to co wczoraj zaszło.-rzekł chłopak -ja wszystko wiem-mówiła Kasia-Sara mi powiedziała. -Ale ja doszłem do wniosku że..że cię KOCHAM.-szeptem powiedział Marek -A....ale ja widziałam przecież... -Wiem, wiem, ale to nie było prawdziwe uczucie i jeśli się zgodzisz to chciałbym zebyś ze mną chodziła. -ja bym się zgoidziła ale co na to Sara? -Ja i Sara jesteśmy przyjaciółmi wiec ona się nie pogniewa. -No dobrze, to...zgadzam się-wydusiła Kasia i zrobiło się jej lżej, bardzo chciała z nim chodzić i nic ją nie obchodziło że całował się z jej przyjaciółką.Widać że była w nim bardzo zabujana ![]() Kasia i Sara zostały dobrymi przyjaciółkami, po 2 tygodniach Sara była dziewczyną Kamila i cała 4 była nierozłączalna. ![]() THE END nareszcie |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|