![]() |
#1 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Witam po dwumiesięcznej przerwie.
Tym domkiem przerywam passę modernów. Ograniczyłam także dodatki z neta - jeśli już są, to głównie jako dekoracje. Domek jest "do grania", więc nie spodziewajcie się nie wiadomo jakich cudów ![]() Zamieszkują go państwo Chołubiccy, jedni z nowych mieszkańców mojego licznego już Nieznanowa. ![]() Na zdjęciu od lewej strony: Alina, na jej rękach Stefania. Obok rodzice dziewczynek: Gustaw i Bronia. To właśnie z jej powodu postanowili się przeprowadzić do domu, który niegdyś należał do jej dziadków. Z pieniędzy uzyskanych przy sprzedaży mieszkania wymienili niektóre sprzęty w domu. Niestety, nie było ich wcale tak dużo. Wszyscy jednak doszli do wniosku, że to nawet i dobrze - dom przez to zachowuje swój urok. Jedyną wadą są schody - pokonanie ich to dla Broni ciężki orzech do zgryzienia, ale planowane są jeszcze zmiany. Na dzień dzisiejszy z powodu braku funduszy nie mogą być zrealizowane. Tyle o mieszkańcach. Czas na prezentację domu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzutów brak ;( I kiedyś w ogóle było więcej zdjęć... Ostatnio edytowane przez Liv : 20.02.2012 - 14:30 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo, bardzo ładny domek *-*. Wszystko przemyślane i jak najbardziej na swoim miejscu. Bryła mnie urzekła, jest przepiękna. Liv - ŚWIETNIE BUDUJESZ!
![]()
#3 |
|
![]()
Bryła?. Cudo.
Reszta?. Cudo. 10. ;]
#4 |
Reputacja: 12
|
![]()
Domek ma swój urok.
Nie podoba mi się tylko toaleta. 9/10.
#5 |
Guest
|
![]()
Ach to tak? FS nie robisz, domkami się zajęłaś? Wstydź się! Nie można tak, nununununu.(żart xD) no oczywiście, że za domek 1000000000000000000(...)/10
Ostatnio edytowane przez Jula881 : 25.05.2009 - 09:50 Powód: źle napisałam |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bryła nawet fajna. W środku nie podoba mi się ta sofa w kratkę, no i w tym samym pomieszczeniu tapeta też nie bardzo. W kuchni ściana z cegły mi się nie podoba. W łazience podłoga niebardzo pasuje, nie podoba mi się jeszcze wielkie okno, krzesło i kwiatek... Sypialnia troszke za ciemna. Reszta ok. Domek jest fajny.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
domek wpada w oko. jest po prostu cudny, widać, że stary a nie modern
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Duży plus za zmianę stylu
![]() Bardzo mi się podoba front- uwielbiam takie stare dworki. Dałabym tylko inną tapetę do sypialni i kuchni. No i co robi pralka w garażu? I ładny jeszcze pokój dla dziecka;] Tyle chyba mi się najbardziej rzuciło w oczy ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
To nie jest garaż- raczej piwnica lub pomieszczenie gospodarcze, w którym jest pralnia, kotłownia i gdzie trzyma się narzędzia
![]() Dzięki za komenty- troszkę mało, ale lepsze to niż nic ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wow, wszytko jest gud
![]() Jesteś kolejnym doskonałym przykładem na to, że wykorzystując maxiowskie rzeczy można zachwycać ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|