![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
ok, mowie o tych, ktorzy zdaja tu jakiekolwiek relacje ;d
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
nie wiedzialam o mozliwosci gry sasiadami, dzieki bardzo
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Generalnie o nic
![]() Kupujesz simowi samochod, stawiasz go i juz, masz dodatkowy telefon (lol). Gdy klikniesz swoj samochod masz do wyboru kilka opcji. Gdy wybierzesz na przyklad "praca" twoj sim pojedzie do pracy...ale twoj samochod zostanie na podjezdzie ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
No tak...Jesli chce sie stworzyc "plastusia" to masz racje. Tyle ze w zapowiedziach miala byc mozliwosc stworzenia sima podobnego do kogo zechcesz... Wiec zycze powodzenia. Moze po 10 patchu, ale watpie. TS3 jest grą z 2005 roku (technologicznie)
|
![]() |
![]() |
#75 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() So unless EA changes this in a later EP we will be stuck with the objects and clothes that EA gives us, and just the ability to recolour them using EA's supplied textures/patterns."). Tym razem Maxisowi zamarzyło się być jedynym tworcą dodatków (pewnie będą do ściągnięcia z ich strony za kolejne pieniądze). |
|
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
No właśnie- też się zastanawiam, co będą robili nasi twórcy dodatków z neta ;]
Może nowe meble? ![]() Na razie wypowiem się na podstawie tego, co już "opanowałam" ZALETY - bardzo fajny, rozbudowany tryb tworzenia Sima (moją ulubioną opcją jest dodawanie pasemek do włosów ![]() - fajne jest też to, że tworząc ciuchy można się zabawić w "projektanta"- wybrać fakturę, teksturę lub kolor wybranego elementu ![]() I na razie to tyle. WADY - tryb budowania, obiekty jakie są tam dostępne, są godne pożałowania - nie ma fajnych mebli w trybie kupowania (budowniczowie, strzeżcie się!) - kategorie zarówno w tr. budowania jak i kupowania są wkurzające :/ (pod tym względem dwie poprzednie części są górą) - dziwne sterowanie "zwykłą" kamerą - według mnie nieprzejrzysty panel gry. Nie wchodziłam do samouczka (ale chyba nadrobię), więc może moja wiedza z 1. i 2. części gry przy Sims3 może być niewystarczająca - jeśli nie przeszedłeś samouczka, mimo to, że opcje z Sims2 masz opanowane do perfekcji, to w grze raczej nie dasz sobie od razu tak dobrze rady - dziwny upływ czasu (Simka brała prysznic przy maksymalnym tempie, a gdzy z niego wyszła, gra przerzuciła się na normalne, wolne tempo, czego we wcześniejszych edycjach gry nie było) - w ciągu jednego dnia Simci zepsuł się i prysznic i kibel :/ Jak bardziej się rozkręcę to zedytuję. Ostatnio edytowane przez Liv : 28.05.2009 - 17:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Wg mnie genialna sprawa ;) temo nr 4 czyli najszybszy czas do momentu wykonania konkretnej czynnosci. TEGO akurat mi bardzo brakowało w 2. Jak chcesz zeby cały czas było szybko to dajesz 3 temo i tyle.. Wiec to jest wg mnie niesamowitą zaleta. Nie ma co wspominać o wielofunkcyjnej zmianie wizerunku sima. Najbardziej podoba mi się chyba fakt wybory ulubionego koloru ;p Podoba mi się opcja tego, że można zapytać sima czy jest singlem. Wyjątkowo przydatne gdy się ma na celu romansowanie. Niestety grałam tylko chwilkę, zastawia mnie fakt "plotkuj" czy np jak będą romansować z żonatym to w tych plotkach może wyjść?:P ktoś komu powie i dowie się jego żona? ;p Urozmaicona gra bardzo. I szokujące ale na moim słabym komputerze działa świetnie;d lepiej niż the sims 2 + kilka dodatków;d tak że, jestem wyjątkowo zadowolona ;p i rower wydaje się świetna sprawą. Ale najbardziej na plus daje to iż, można mieć wybór w wadze.. naprawdę można stworzyć takiego idealnego tłuścioszka ;) cechy charakteru.. świetna sprawa ;) Wad poza znanymi - mało mebli i fryzur ;p na razie nie widzę żadnych, ale doszukiwać też się nie będę ;) Ellie - taka sama szybkość jak 4. Tylko przy 4 przełącza się automatycznie na 1 jak sim skończy np spać. Zgadzam się jednak ze mogłoby trochę szybciej ten czas lecieć :P Mój sim lubi spać, a ja nie lubię się gapić jak śpi :P Ostatnio edytowane przez wykrzyknik : 28.05.2009 - 18:36 |
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
a to tempo 3 jest TAK SZYBKIE...
|
![]() |
![]() |
#80 |
Reputacja: 12
|
![]()
Wiem że wszyscy o tym wiedzą ale
ta z torrent . (Rzekomo the sims 3) Jest to wersja z lutego. Dlatego brakuje tylu animacji. Przecież w Lutym była planowana premiera. Myślę że wersja na cd Zmieni się głównie pod względem animacji.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|