Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.05.2009, 14:27   #71
agnieszka130187

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Wasze recenzje

Jeżeli ktoś lubi kontrolować swoje rodzinki, to faktycznie nie spodoba mu się ta opcja. Są też tacy co grają jedną rodzinką, zrobią inną i chcą, żeby sama się sobą zajęła. Z drugiej strony ciekawe to musi być, wchodzisz do jednej rodziny, a tam małżeństwo rozbite, córka w ciąży itd. Różne rzeczy się mogą stać. ;]

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.05.2009, 14:28   #72
Krzykaczus_Pospolitus
Guest

Czemu, fajnie, że jest ta opcja, bo np moja simka była kiedyś emerytką a jej matka w kwiecie wieku.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.05.2009, 14:31   #73
Ellie
Guest

@up. DOKLADNIE, mnie tez to wkurzalo

ja ogolnie mam pozytywne wrazenia z 3
oprocz superwolnego czasu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.05.2009, 17:18   #74
Irbis

Reputacja: 14

Cytat:
Napisał bigkar Zobacz post
No tosmy sie dowiedzieli o co chodzi w TS3 Super dwa lata tworzenia "nowosci" z opcja ktora wiekszosc wylaczy od razu. Z takiego prostego powodu, ze czasem sie chce zagrac kiedys stworzona i wyprowadzona postacia. A tu.... jak juz pisalam "slumsy".

Pozdrawiam
Nawet jeśli, jak twierdzisz, większość graczy wyłączy tą opcję, to są tacy, którzy jej nie wyłączą. Więc każdy ma wybór. To jest szukanie wad na siłę.

Mnie osobiście strasznie męczyło w TS2, że wszystkie simy, którymi się nie zajmowałam stały w miejscu, tak więc to, że w TS3 wszyscy się starzeją, a do tego żyją jak chcą, bardzo mi się podoba.
stare 30.05.2009, 17:27   #75
agnieszka130187

do bigkar mi chodziło ogólnie o to, że w tym katalogu, do którego ktoś podał linka w ogóle nie było żadnej szafy, więc wydaje mi się, że nie maw nim pokazanych wszystkich przedmiotów z TH3 .
stare 30.05.2009, 19:03   #76
Rocket

Cytat:
Napisał Irbis Zobacz post
Nawet jeśli, jak twierdzisz, większość graczy wyłączy tą opcję, to są tacy, którzy jej nie wyłączą. Więc każdy ma wybór. To jest szukanie wad na siłę.

Mnie osobiście strasznie męczyło w TS2, że wszystkie simy, którymi się nie zajmowałam stały w miejscu, tak więc to, że w TS3 wszyscy się starzeją, a do tego żyją jak chcą, bardzo mi się podoba.
mi spodobałaby się ta opcja gdyby dotyczyła tylko i wyłącznie npc a nie moich wypieszczonych rodzinek. zawsze mam kilka/kilkanaście rodzin i gram nimi na przemian, gdybym za każdym wejściej zastawała coś czego ja nie zrobiłam to by mnie szlag trafił, np planuje, że maciek ożeni się z zosią, gram chwilę rodziną zosi, wracam a tu maciek ma 3 dzieciaków ze swoją szefową, bez jaj...
stare 30.05.2009, 19:11   #77
Ilona
Guest

Cytat:
Napisał agnieszka130187 Zobacz post
mi chodziło ogólnie o to, że w tym katalogu, do którego ktoś podał linka w ogóle nie było żadnej szafy, więc wydaje mi się, że nie ma w nim pokazanych wszystkich przedmiotów z TH3 .
bo w grze nie ma szaf....są tylko komody i na tej stronie do ,której ja podałam link,są wszystkie meble z gry
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.05.2009, 20:55   #78
Fizzly
Guest

Cytat:
Napisał Rocket Zobacz post
mi spodobałaby się ta opcja gdyby dotyczyła tylko i wyłącznie npc a nie moich wypieszczonych rodzinek. zawsze mam kilka/kilkanaście rodzin i gram nimi na przemian, gdybym za każdym wejściej zastawała coś czego ja nie zrobiłam to by mnie szlag trafił, np planuje, że maciek ożeni się z zosią, gram chwilę rodziną zosi, wracam a tu maciek ma 3 dzieciaków ze swoją szefową, bez jaj...
To zamieszkaj każdą na innym "zapisie stanu gry". ;D
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.05.2009, 20:58   #79
flauma
Guest

Osbiscie uwazam ze starzenie sie simow bez naszej ingerencji jest ciekawe , a jak ktos powiedzial ze obawia sie iz drugi sim z kims innym zalozy rodzine to , to wszystko tak szybko sie nie dzieje! wiec bez klopotu. Mi pasuje ta opcja , tak samo ze nie musze czekac az niemowlak czy male dziecko osiagnie full zakres np. 5 dni tylko po 3 dniach moge kupic tort i kazac mu zdmuchnac swieczki. Jestem zadowolona z gry i koniec z czekaniem az sie zaladuje parcela inna wystarczy pare sekund i juz!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.05.2009, 16:24   #80
Levkoni

Reputacja: 10

A mnie wkurzyło ostatnio, że mój gość już na 7 czy 8 stopniu kariery policjanta sam zrezygnował z pracy jak grałem inną rodzinką hehe...
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania