![]() |
#71 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jeżeli ktoś lubi kontrolować swoje rodzinki, to faktycznie nie spodoba mu się ta opcja. Są też tacy co grają jedną rodzinką, zrobią inną i chcą, żeby sama się sobą zajęła.
![]() ![]()
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Czemu, fajnie, że jest ta opcja, bo np moja simka była kiedyś emerytką a jej matka w kwiecie wieku.
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
@up. DOKLADNIE, mnie tez to wkurzalo
ja ogolnie mam pozytywne wrazenia z 3 oprocz superwolnego czasu |
![]() |
![]() |
#74 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Mnie osobiście strasznie męczyło w TS2, że wszystkie simy, którymi się nie zajmowałam stały w miejscu, tak więc to, że w TS3 wszyscy się starzeją, a do tego żyją jak chcą, bardzo mi się podoba.
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
do bigkar mi chodziło ogólnie o to, że w tym katalogu, do którego ktoś podał linka w ogóle nie było żadnej szafy, więc wydaje mi się, że nie maw nim pokazanych wszystkich przedmiotów z TH3 .
![]()
![]() |
#76 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
bo w grze nie ma szaf....są tylko komody i na tej stronie do ,której ja podałam link,są wszystkie meble z gry
|
![]() |
![]() |
#78 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Osbiscie uwazam ze starzenie sie simow bez naszej ingerencji jest ciekawe , a jak ktos powiedzial ze obawia sie iz drugi sim z kims innym zalozy rodzine to , to wszystko tak szybko sie nie dzieje! wiec bez klopotu. Mi pasuje ta opcja , tak samo ze nie musze czekac az niemowlak czy male dziecko osiagnie full zakres np. 5 dni tylko po 3 dniach moge kupic tort i kazac mu zdmuchnac swieczki. Jestem zadowolona z gry i koniec z czekaniem az sie zaladuje parcela inna wystarczy pare sekund i juz!
|
![]() |
![]() |
#80 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mnie wkurzyło ostatnio, że mój gość już na 7 czy 8 stopniu kariery policjanta sam zrezygnował z pracy jak grałem inną rodzinką hehe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|