![]() |
#142 |
Guest
|
![]()
Ładna wymiana zdań ;-)
To ja jeszcze dodam, że już można "ściągać" dodatki do The Sims 3 -> http://www.thesims3.com/ O ile dobrze tu napisali, można zobaczyć jakie opcje będą przy tworzeniu sima. Na tej stronie, w zakładce "Giełda Wymiany -> Simowie" po lewej mamy wypisane te opcje. Po kliknięciu na "Zaawansowane" ('Giełda Wymiany' -> 'Simowie') mamy wypisane np. cechy charakteru :-) [ http://www.thesims3.com/advancedSearch.html ] Poza tym pytanie do osób które grały :-) Jak to jest z wybieraniem cech charakteru? Czy jest limit - czy można wybierać ile się zechce? |
![]() |
![]() |
#143 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
5 cech można wybrać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Guest
|
![]()
Agnes, o fuj :x
przez ciebie przeszła mi cheć na gre |
![]() |
![]() |
#145 |
Reputacja: 10
|
![]()
A propos tych mebli już dostępnych na oficjalnej stronie TS3. Strasznie dużo ich tam! Ponad 120 jeżeli dobrze policzyłem! Szkoda, że każą sobie za ten luksus płacić, a przedmioty na prawdę interesujące!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Guest
|
![]()
są widzialne, ale minusy wzięły u mnie górę i postanowiłam nie kupować tej gry.
Cytat:
Gdyby gra kosztowała o połowe mniej i nie musiałabym ładować mnóstwo pieniędzy w swój komputer aby tą grę uciągnoł to może kupiłabym ją sobie żeby samemu zobaczyć. Ale nie odczuwam na dzień dzisiejszy takiej potrzeby ... |
|
![]() |
![]() |
#147 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]()
A mi się nie podoba to że jest mało rodzai interakcji (przyjazne itp. ) i strasznie trudno jest zakochać się w nowo poznanym simie. Być może to nie problem ale moja simka szukając kogoś zawsze do siebie zniechęca.
|
![]() |
![]() |
#149 |
|
![]()
[b] anaa4 [b/]
Ustaw sobie "romantyczkę" w cechach. Łatwiej podrywa. Pozdro, Lidka |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Guest
|
![]()
Interakcji jest mało , ale przecież podstawowa 2 też nie była powalająca! Nie wyobrazam sobie grac w sama podstawe bez dodatkow. tak samo bedzie z simsami 3 poczekamy i sie doczekamy kolejnego dodatku. Gdyby mieli tak wszystko do kupy zebrać to chyba tylko by na plytkach blu-ray ale to mało kto moglby sobie na nie pozwolic ;]
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|