![]() |
#371 |
Guest
|
![]()
Ja mam pytanko odnosnie okladek the sims 3, widzialam dwie rozne okladki. Jedna jest cala zielona, a na drugiej jest mnostwo roznych twarzy... hmmm czy jest jakas roznica w tych dwoch kopiach??? Prosze o szybka odp, poniewaz niedlugo zmierzam do sklepiku by zakupic gre.
Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez izka1985m : 05.06.2009 - 16:35 |
![]() |
|
![]() |
#372 |
Guest
|
![]()
mam takie pytanko : można w jakiś sposób posiadać dwa domy lub więcej?
|
![]() |
![]() |
#373 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Guest
|
![]()
nie mam oficjalnej, ale wydaje mi sie, ze raczej nie, jakby chcieli przetlumaczyc toby przetlumaczyli od razu
|
![]() |
![]() |
#375 |
Reputacja: 11
|
![]()
w jedynce była Nina, Dina, Don, Daniel: Marzyciel, Kaliente, Lotario. a teraz, chyba tylko Ćwirowie i rodzina Lady ma polskie imiona i nazwiska. chociaz nie; Zelda Mae.
mogliby jednak przetlumaczyc. nie chce miec johnow, georgow i innych w grze, bo czuje sie pod presja robienia angielskoimiennych [hah ;p] simooow ! jedno pytanie me: czy tworzac trojeczke postarali sie tak bardzo, ze nastolatki moga byc w ciazy? bo w mojej grze nie xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Guest
|
![]()
Słyszałam że w TS3 mają być wszystkie te dodatki z TS2. Dokładniej np. OŻ, CPR, NŻ itp.
Czy to prawda??? |
![]() |
![]() |
#377 |
|
![]()
Nie rozumiem sensu powtarzania tego. mogliby od razu wszystko wprowadzic, ale jakas kase musza zbic.
wiec na; studia, biznes, pogode - pory roku, zwierzeta i inne poczekamy. zbierajcie kaszanee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
|
![]()
Czy oprócz rybek i robaków można mieć jakieś zwierzę ? Mam na myśli chomika czy papugę, bo jakoś nie widziałam nic oprócz akwarium małego okrągłego. Jest jakieś większe akwarium ?
![]() |
#379 |
Guest
|
![]()
nie można mieć żadnego innego zwierzaka.
|
![]() |
![]() |
#380 |
Guest
|
![]()
Mam takie pytanie.
Bo są specjalne wymagania do simsów.. Czy wy macie takie wymagania jakie są napisane z tyłu na okładce? Jeśli nie to czy dobrze wam działają simsy? Bo ja mam właśnie problem bym sobie kupiła simsy 3 ale nie mam wymagań odpowiednich.. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|