Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.06.2009, 21:01   #31
sympathique.
Guest

Domyślnie Odp: Cechy Simów

Zdecydowanie najgłupszą cechą jest "samotnik". Nigdzie takiego nie zabierzesz, od razu narzeka, spada mu nastrój. Moim zdaniem gra Sims3 skupia się w dość dużej mierze na związkach towarzyskich, bo innymi Simami jesteśmy otoczeni niemal wszędzie. Ga samotnikiem jest bardzo nudna, o czym się dziś przekonałam .
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.06.2009, 21:37   #32
Altaria

Reputacja: 10

A mi się najlepiej grało (chociaż za dużo to sobie nie pograłam...) samotnikiem Minimalne wymagania towarzyskie, można się skupić na samym simie. A jak z kimś się zaprzyjaźni to i tak się cieszy
Altaria jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.06.2009, 22:11   #33
Chloé

Reputacja: 11

Cytat:
Czy może ktoś wymienić cechy? Jak najwięcej
Umysłowe:
roztrzepany, artysta, mól książkowy, nie znosi sztuki, ekspert komputerowy, łatwo się ekscytuje, geniusz, zdolny ogrodnik, majster, szalony, urodzony kucharz, neurotyk, wirtuoz;

Fizczne:
wysportowany, śmiały, niezdarny, leniuch, tchórz, spioch, boi się wody, niespokojny sen, szczęściarz, schludny, unika nagości, niechluj, pechowiec;

Towarzyskie:
charyzmatyczny, unika zobowiazań, nie lubi dzieci, łatwo się zachwyca, flirciarz, przyjazny, poczucie humoru, świetnie całuje, gderliwy, nieuleczalny romantyk, nieokrzesany, samotnik, przegrany, złośliwy, pasożyt, brak poczucia humoru, dusza towarzystwa, wygadany, arogant, nieprzystępny;

Styl życia:
ambitny, wytrawny wędkarz, infatylny, śmiałek, zły, rodzinny, oszczędny, dobry, nie cierpi przyrody, gorąca głowa, kleptoman, uwielbia przyrodę, przewrażliwiony, perfekcjonista, technofob, wegetarianin, pracoholik.

Co do moich ulubionych to za mało grałam żeby coś wymieniać, napiszę jak bardziej poznam gre.
Chloé jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.06.2009, 17:31   #34
brzos

ja najbardziej lubie artysta, smialy ,szczesciarz, swietnie caluje i wegetarianin, taki zestaw ma moja ekssimka xdd
brzos jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.06.2009, 21:45   #35
Chloé

Może za wcześnie na to pytanie ale czy macie już wypracowane jakieś zestawy cech gwarantujące sukces zgodny z planem?
Czy jest sens kupowania nagrody "superogrodnik" czy jakoś tak skoro sim ma już cechę charakteru zdolny ogrodnik i umiejętność ogrodnictwa na maxa? Bo np analogicznie - nagrody rybackiej nie ma a cecha tak.
A cecha która bardzo mi się spodobała to szalony, ciągłe przebieranie się jest rozbrajajace. I to gadanie do siebie, chyba niezłe połączenie dla samotnika jesli ktoś lubi grać.
Chloé jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.06.2009, 01:32   #36
Wampirencja

Reputacja: 10

Szkoda wielka że nie można mieć nieco więcej cech. Jakoś mi się zbytr wiele podoba
Oczywiście bardzo mi się podoba dusza artysty, poczucie humoru - bo po prostu przydatne. Ale mnei nęci co daje np. szczęściarz/pechowiec, bo nie widzę żadnej różnicy w życiu simów ^^"

All hail the hypnotoad!
Wampirencja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.06.2009, 18:17   #37
Archiantaro
Guest

A mi najbardziej pasuje samotnik połączony z flirciarzem oraz wegetarianinem i samotnikiem-to jest prawdziwa bomba.I do tego lubi naturę
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2009, 21:21   #38
radzionek
Guest

Ja najbardziej lubię romantyka
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2009, 21:23   #39
Keramzyt
Guest

A moje ulubione to:
+ Kleptoman
+ Geniusz
+ Pracoholik
+ Ambitny/a
+ Romantyk
Świetnie się zarabia Można hakować, rozwiązywać zagadki "nierozwiązywalne" i można kraść
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2009, 21:33   #40
_Eveline_
Guest

Fajnie jest też być nieokrzesanym - o tym akurat nikt nie napisał - Sim może od razu zabierać się do całowania nowo poznanych osób, wysyłać nieodpowiednie wiadomości na forum (i dostawać pełne wyrzutu odpowiedzi) ;D
Te cechy są bardzo ciekawą sprawą, aczkolwiek jednak mogłoby być ich więcej. Coś by się jeszcze wymyśliło.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania