![]() |
#612 |
Guest
|
![]()
Jak mogę wziąć udział w apelu? To zadanie jest dostępne w ramce obok umiejętności, lecz gdy klikam na szkołę, opcja jest zablokowana, i pisze "Weź udział w apelu !".
|
![]() |
![]() |
#613 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam pytanko [jużjutromamsimyjużjutromamsimy ^^] czy można ożywiać zmarłe simy? Moje simy mają szczęście nieziemskie do topienia się/porażeńprądem/śmiercią z głodu.
Ew. czy można się kłócić ze śmiercią PO zejściu sima [bo nie chcę strażnika-ożywiacza meldować z każdym simem ;p lubię samotnikami grać].
![]() |
#614 |
Reputacja: 11
|
![]()
A ja oprócz tej szminki, mam pytanie odnoście ogrodnictwa. Mój Sim ma 3 lub 4 poziom umiejętności, nie pamiętam zbyt dobrze i nie może przeczytać książki o ogrodnictwie. Ile musi mieć poziomów, żeby ją przeczytać, obiecałam już mu.
![]()
![]() |
#615 |
Guest
|
![]()
a mi przy instalacji wyskakuje takie cos "blad urzadzen wejscia i wyjscia" i przerywa instalacje, instaluje na laptopie...o co chodzi ? wiecie?
|
![]() |
![]() |
#616 |
Guest
|
![]()
wydaje mi się, że każda dziedzina ma 3 książki. Pierwsza jest do 4 punktu, 2 do przedostatniego, a 3 do ostatniego. W każdym razie u mnie tak jest ;p
Jeżeli chodzi Ci o drugi poziom to przeczytaj najpeirw pierwszy tom, rozwiń do 5 i przeczytaj drugi. Ja tak robię ![]() |
![]() |
![]() |
#617 | |
|
![]() Cytat:
2. Nie, nie można. Próbowałam ocalić tę simkę za wszelką cenę, ale po kliknięciu na Mrocznego Kosiarza, wyświetlało się tylko "brak dostępnych interakcji" -___-. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
|
![]()
Właśnie mi się wydawało, że ta książka o ogrodnictwie jest tylko jedna.... muszę zobaczyć.
![]() |
#619 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() EDIT: Szminka z połyskiem jest. To bodajże ta pierwsza albo trzecia w trybie tworzenia sima (druga chyba jest matowa). Zauważ, że można zmieniać jej kolor za pomocą palety... ale nie tylko ten główny. Masz również możliwość zmieniania barwy połysku na pomadce (jutro jak wlecę na forum, to wrzucę Ci fotkę ![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 08.06.2009 - 22:26 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
|
![]()
O zmianie kolorów wiem, a jak można połysk zmienić ?
Co do tej książki to teraz mnie zmartwiłaąs, kupiłam ją, a nie mogę jej przeczytać, choć ją mam !
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|