|
|
#71 |
|
Reputacja: 12
|
No okej.
Ale w 2 Był kod na wszystko nawet na najlepszą karierę. Nie lubię tak powoli zdobywać pracę.!
|
|
|
|
|
#72 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#73 |
|
Guest
|
Parę gier i programów nic specjalnego. Nawet jeśli użyjesz tego kodu na karierę to i tak nic nie da bo nie będziesz miała umiejętności potrzebnych do np awansu.
|
|
|
|
#74 |
|
Reputacja: 10
|
To wtedy umiejętności robisz za pomocą moda z mod the sims
![]() ja tak zrobiłam, ustawiłam dla sima maksymalną karierę muzyczną, umiejętności poprawiłam szybko za pomocą książek, tylko występy zostały do robienia ale występów się nie nauczę, tylko trzeba je dawać i będzie git ![]() to samo sprawdzałam z karierą biznes i dziennikarstwem, zostają nieduże rzeczy to załatwienia jak się ma na max umiejętności. A jeśli chodzi o ten hack na szybkie uczenie: działa i nie robi problemów. Sćiągnełam wersje 4. Wystarczy czytać książke i w kilka sekund poziom 10. I w księgarni również pojawiają się nowe książki o bardzo dziwnych tytułach, dzięki którym można również gitarę, wędkowanie, malowanie i pisanie mieć na maxa. Kupujecie te książki, czytacie bo umiejętności na max
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Guest
|
przecież umiejętności nie są potrzebne do awansu!
moja simka w karierze dziennikarki ma pisanie rozwinięte na max,ale za to charyzmy ma tylko 1 punkt.mimo to osiągnęła szczyt tej kariery,wcale nie podwyższając charyzmy (a potrzebuje chyba 5 poziom tej umiejętności) najważniejsze to wypracować ten pasek,co jest obok opisu pracy.to dzięki niemu awansujemy,i cały czas ciężko pracując można zdobyć szczyt zawodu,nawet jak się nie ma o nim pojęcia. |
|
|
|
#76 |
|
Guest
|
Chryzantem, w takim razie po co, w okienku o umiejętnościach, ileś punktów (właśnie zależnie od pracy) jest podświetlone? Moja simka jest kucharką i ma podświetlone 5 punktów, jak ich nie zdobędzie, to nie awansuje. Sim Sporotwiec również.
|
|
|
|
#77 |
|
Guest
|
Są potrzebne bo im masz więcej umiejętności tym szybciej dostaniesz awans!
|
|
|
|
#78 |
|
Guest
|
jakoś ja czegoś takiego nie zauważyłam...no ale skoro tak twierdzisz ;p
to i tak nie zmienia faktu,że nie są NIEZBĘDNE,żeby awansować. |
|
|
|
#79 |
|
Reputacja: 11
|
Dobrze wiedzieć, że te książki z modthesims3 też można kupić i uczyć się tych umiejętności, których się z książek nauczyć nie da.
A ja z resztą się męczą "normalnie". Już lecę to sprawdzić. ![]() Zgadza się, udało mi się wszystkiego nauczyć, ale nie ma tam książki, aby nauczyć się charyzmy. Niech ktoś mi napisze, czy tylko ja jej nie mam albo pod jaką nazwą szukać, bo jest fishing, painting itd, ale odnośnie charyzmy nic....
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 09.06.2009 - 16:42 |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Reputacja: 10
|
Jeszcze jest jedna opcja do użycia testingCheatsenabled true.
Otóż klikamy na budynek, w którym sim pracuje (gdy ten znajduje się w pracy) tradycyjnie shift+lewy przycisk myszy i wyskakują trzy opcje, m.in. opcja, dzięki której pojawia się nowa okazja dla sima.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|