Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.06.2009, 18:21   #31
ogonowa
Guest

Domyślnie Odp: Błędy EA ;)

Tusia, a dodałam podłogę, schody? Bo inaczej będzie dach.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.06.2009, 18:21   #32
Levkoni

Reputacja: 10

W opcjach dachu w trybie budowania masz zaznaczone automatyczny dach. Odznacz i po ptokach
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.06.2009, 18:27   #33
bigkar
Guest

Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty Zobacz post
to ja jeszcze coś napisze,może to nie są błędy,ale denerwują ;/

-sprzęty się psują co chwila..niezależnie od tego jak są drogie
-simy mają czasami skrętopysk,który wygląda okropnie
-nie wiem czy tylko moje simy codziennie się krztuszą tym co jedzą?przecież to nielogiczne,ja się krztuszę jedzeniem bardzo rzadko
-kiedy jakiś sim topi się na publicznym basenie,nie można mu pomóc co też jest bezsensowne
-również złodzieja nie da się jakoś powstrzymać,powinno się go dać chociaż okrzyczeć,pobić...no wiecie
-wrzaski,machanie rękami i tupanie nogami podczas pożaru.kto normalny stoi tuż przy ogniu i się drze?raczej ucieka z domu!
-kiedy przed domem sima nazbiera się piękna kupka starych gazet,to on zamiast wziąć wszystkie razem i wyrzucić,to będzie chodzić i ładnie po jednej gazetce do kosza zanosić.idiotyczne.
-acha,nie wiem też co ma oznaczać tajemnicze wymachiwanie ręką nad patelnią,gdy sim coś smaży.macha tak jak opętany,po czym wzdycha z wielką złością.o co chodzi?
Bo widzisz, pewnie te simy sa na podobienstwo panów z Maxisa, podobnie jak te nie wiadomo co z ich gry Spore. Tak więc należy się domyślać, że twórcy krztuszą się co drugi kęs, dostają często "pyskoskrętu", tupią (a może stepują) gdy płonie ich dobytek, czasem pewnie machają też ręką nad patelnią (taka kuchnia ?). I dlatego pewnie nazwali tę grę "symulacją". Pewnie toto symuluje ich życie... Bo cóż by innego ?
Ja tam proponuję uznać TS3 mega bublem roku 2009, najbardziej oczekiwanym dodatkiem do TS2
Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.06.2009, 18:40   #34
bigkar
Guest

Cytat:
Napisał Magdzioolek936 Zobacz post
Piszcie,jeśli zauważyliście jakieś błędy,kóre popełniło EA podczas produkcji TS3
A taki kwiatek
Jedna z simek (kleptomanka) ukradła stoliki szachowe z parku w mieście (podobnie jak pomnik i latarnie.....). Pomnik i latarnie pojawiły się po pewnym czasie (nowe). Natomiast stoliki szachowe nie. Mimo to co jakiś czas odbywa się w parku turniej szachowy (lol). Simy stoją bezradnie a wydarzenie "jest w trakcie"....

Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.06.2009, 19:23   #35
agnieszka130187

Reputacja: 11

Kolejny błąd, Sim podjeżdża autem, a w tym czasie inne auto przejeżdża przez niego albo jego samochód, na skrzyżowaniach też samochody przejeżdżają przez siebie i co ? I nic, normalnie duchy i nieśmiertelność, kolejne niedopracowanie.
stare 09.06.2009, 19:27   #36
Levkoni

No ale te groby... buuu. I jeszcze coś zauważyłem, ale to chyba było też i w TS2. Że niby sim awansuje, zarabia coraz więcej, a co do czego przychodzi to na ostatnim szczeblu kariery raptem pracuje 3 dni w tygodniu po 4-5 godzin i g**** zarabia! Co to za zarobek, jak ja zarabiam w karierze kucharza na ostatnim poziomie coś ok 350/h i pracuje od 15 do 20 czyli 5h! Ciągle kasy mi brakuje przez to, muszę dorabiać grając na gitarze i sprzedając motyle do ośrodka naukowego To nie fair, zbudowałem dom i nie mogę go dobrze umeblować, stoją tylko jakieś stare rupiecie! Buuu...
stare 09.06.2009, 19:32   #37
Chryzantem Złocisty
Guest

jak osiągniesz szczyt kariery,to możesz dalej pracować żeby osiągnąć podwyżkę.
musisz dalej ciężko pracować i rozwijać ten pasek oceny pracy,wtedy gdy go zapełnisz dostaniesz podwyżkę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.06.2009, 19:39   #38
Levkoni

No ja wiem, ale zobacz, 3 dni pracy w tygodniu, w te 3 dni daj Boże jeden pasek podniosę, a potem 4 dni wolnego, i trzeba żyć znowu z gry na gitarze
stare 09.06.2009, 20:16   #39
Keramzyt
Guest

Uch... to prawda Mam (a raczej miałem, nie żyje...) międzynarodowego superszpiega. Pracuje 4 dni w tyg. od 9:00 do 13:00. Poczatkowo zarabia malutko (dokładnie nie pamietam ^^). Jak mam zdobyć pieniądze na urządzenie życia temu simowi, jego żonie i bliźniakom?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.06.2009, 20:56   #40
Madelaine
Guest

U mnie ostatnio gdy grałam rodziną Kawaler i gdy w przejściu między schodami było zbyt dużo simów mała Bella staneła w miesjscu. Potrzeby spadały, głowa jej się ruszała a ciało nie. Zauważyłam jeszcze że np. gdy na sima czeka auto do pracy to jakieś inne auto po prostu przez niego przejeżdża.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania