![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
W opcjach dachu w trybie budowania masz zaznaczone automatyczny dach. Odznacz i po ptokach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ja tam proponuję uznać TS3 mega bublem roku 2009, najbardziej oczekiwanym dodatkiem do TS2 ![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Jedna z simek (kleptomanka) ukradła stoliki szachowe z parku w mieście (podobnie jak pomnik i latarnie.....). Pomnik i latarnie pojawiły się po pewnym czasie (nowe). Natomiast stoliki szachowe nie. Mimo to co jakiś czas odbywa się w parku turniej szachowy (lol). Simy stoją bezradnie a wydarzenie "jest w trakcie".... Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kolejny błąd, Sim podjeżdża autem, a w tym czasie inne auto przejeżdża przez niego albo jego samochód, na skrzyżowaniach też samochody przejeżdżają przez siebie i co ? I nic, normalnie duchy i nieśmiertelność, kolejne niedopracowanie.
![]() |
#36 |
|
![]()
No ale te groby... buuu. I jeszcze coś zauważyłem, ale to chyba było też i w TS2. Że niby sim awansuje, zarabia coraz więcej, a co do czego przychodzi to na ostatnim szczeblu kariery raptem pracuje 3 dni w tygodniu po 4-5 godzin i g**** zarabia! Co to za zarobek, jak ja zarabiam w karierze kucharza na ostatnim poziomie coś ok 350/h i pracuje od 15 do 20 czyli 5h! Ciągle kasy mi brakuje przez to, muszę dorabiać grając na gitarze i sprzedając motyle do ośrodka naukowego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
jak osiągniesz szczyt kariery,to możesz dalej pracować żeby osiągnąć podwyżkę.
musisz dalej ciężko pracować i rozwijać ten pasek oceny pracy,wtedy gdy go zapełnisz dostaniesz podwyżkę. |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
No ja wiem, ale zobacz, 3 dni pracy w tygodniu, w te 3 dni daj Boże jeden pasek podniosę, a potem 4 dni wolnego, i trzeba żyć znowu z gry na gitarze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Uch... to prawda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
U mnie ostatnio gdy grałam rodziną Kawaler i gdy w przejściu między schodami było zbyt dużo simów mała Bella staneła w miesjscu. Potrzeby spadały, głowa jej się ruszała a ciało nie. Zauważyłam jeszcze że np. gdy na sima czeka auto do pracy to jakieś inne auto po prostu przez niego przejeżdża.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|