![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Otóż mam taki problem. Gdy włączam gre najpierw długio myśli czy zacząć się ładować a poźniej ładowanie paska gry staje wogóle i się nie ładuje, przejrzałam "Sims2Pack Clean Installer" i nie było żadnych uszkodzonych dodatków. Mam trochę dodatków z neta ale chyba nie są uszkodzone. No i nie wiem co się dzieje kodu Bloop.....użyłam tylko raz ale to dawno już. Czy zostaje mi tylko odinstalowanie i zainstalowanie od początku?
Powiedz TAK transplatologi!!! http://www.powiedztak.allegro.pl/ Powiedz TAK.. tak jak ja! Ja już powiedziałam TAK ![]() W niebie Twoje narządy nie będą Ci już potrzebne.... Dzięki mojemu TAK ktoś przeżyje.... Ostatnio edytowane przez Liv : 28.12.2009 - 12:08 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Poczekaj z 10minut,a może się uruchomią,a jeśli nie to usuń dodatki z folderu Downloads.
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Przełóż folder download s na pulpit i spróbuj uruchomić ponownie grę. Czasami Sims2Pack Clean Instaler nie wykrywa wszystkich plików więc jeśli zależy Ci na dodatkach warto wyszukać ręcznie uszkodzony plik. W moim wypadku też tak było pliki nie zostały wykryte tylko ręczne wyszukanie pomogło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ile masz wolnego miejsca na dysku C: ?
Podaj parametry komputera, może po prostu jest za słaby? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Najczęściej jest to wina dodatków. Być może wgrałaś ich za dużo lub jakiś dodatek jest uszkodzony. Spróbuj usunąć folder "Downloads" i uruchomić grę.
Ja miałam ten sam problem co Ty, dopiero po zainstalowaniu The Sims 2 Zwierzaki mogłam grać normalnie z dodatkami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|