![]() |
#1291 | ||
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Czy jakoś tak było ^^ Mój Sim jest pracoholikiem i dośc często takowe prowadzi ![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Miyoki : 22.06.2009 - 14:08 |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1292 |
Reputacja: 11
|
![]()
O, dzięki, też mnie to wkurzało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1293 |
Guest
|
![]()
Tako to mi chodziło. Dzięki.
A zna ktoś odpowiedzi na resztę moich pytań? 1. Jak budować na pustej parceli bez wprowadzania na nią sim'a? 3. Jeśli kupuje się dom umeblowany to dostaje się takie meble jakie zostawił w tym domu poprzedni sim czy tylko podstawowe sprzęty? |
![]() |
![]() |
#1294 |
Guest
|
![]()
Upadła Dusza,uratowałaś mnie!
![]() bo już myślałam,że oszaleję z tym przenoszeniem pojedynczo owoców i warzyw. kondzio: 1- wybierz "edycja miasta" w opcjach gry,wtedy możesz budować na pustych parcelach ![]() 2 - jeżeli ktoś tam mieszkał wcześniej,to dostajesz jego meble.jeśli nie,to dostajesz tylko podstawowe wyposażenie. Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 22.06.2009 - 14:07 |
![]() |
![]() |
#1295 |
Guest
|
![]()
Ja mam parę pytań:
1. Jak kupuje się Wzmożoną płodność pisze że gdy się to kupi istnieje większa szansa na urodzenie się bliźniąt lub trojaczków. Chodzi mi o to czy komuś urodziły się trojaczki?? 2. Jak zdobywać składniki np. na ambrozję?? Chodzi mi o te płonące owoce itd. |
![]() |
![]() |
#1296 | |
Reputacja: 12
|
![]()
Przecież już Ci odpisałam na to
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
2). Trzeba szukać nasion, sadzić je w swoim ogródku i o nie dbać. Innego wyjścia nie znam. Mając owoce można je wykorzystać jako nasiona. Nasionko rośliny życia (czy jakoś tak) znalazłam jedynie w katakumbach. Ah, i rozwinięte ogrodnictwo obowiązkowe.
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Guest
|
![]()
CZesc. Mam problem z tempem gry;/ jak wciskam 1,2,3 to ono sie w ogole nie zmienia... a zanim sie wyspi to te 15 minut musze siedizec i czekac
|
![]() |
![]() |
#1299 | |
Admin Emeryt
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1300 |
|
![]()
Czy jeśli sim umrze i wróci jako duch, to można nim sterować ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
|
|