|
|
#1323 |
|
Reputacja: 10
|
Jeśli dobrze pamiętam, a raz tylko grałem w tej karierze, to klikasz na wieżowiec, i tam jest opcja prowadź spotkania. Jak twój sim jest w pracy, to jest też opcja w wyborze aktualnych czynności w pracy "prowadź spotkania", ale nie wiem dokładnie, czy to jest to samo, wiem że od tego poprawia się ocena spotkań.
|
|
|
|
|
|
#1324 |
|
Guest
|
Jak wygląda kariera polityczna? Czy można być "prezydentem" i organizować coś? Jakie są funkcje w tej karierze?
|
|
|
|
#1325 |
|
|
nie doszlam do kariery politycznej do konca, ale musisz miec full charyzmy, chodzic po przyjaciolach i prosic o datki na Twoja partie, czy cos takiego (co jakis czas masz okazje nie do końca uczciwego zgarnięcia sobie tej kasy ;p).
a ja mam pilna prosbe, czy pytanie, w jaki sposob moge odmlodzic sima? kodem, hackiem, modem, czymkolwiek ;p strasznie mi zalezy, bo moja simka jest gdzies w polowie mlodego doroslego, a on niedlugo bedzie emerytem eheh : x
|
|
|
#1326 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1327 |
|
|
łoooooooł, nie ma mniej uczciwych sposobów :< ?
|
|
|
#1328 |
|
|
Nadine, w jakimś temacie ktoś podał linka do hacka, dzięki któremu można kupić w sklepie ognisty owoc(?). Pod spodem pod nim widniał też owoc życia, więc już byłoby ciut łatwiej... Chociaż i tak na przygotowanie Ambrozji musiałabyś mieć mistrzowsko opanowaną sztukę kulinarną... No i pozostaje jeszcze kwestia złowienia ryby śmierci.
|
|
|
|
|
|
#1329 | |
|
|
Cytat:
) simowie sami zostawiają dla nas jeszcze jakąś kasę. Po balu pojawia się podsumowanie, ile się zebrało datków Potem można nielegalnie wyciągać te pieniądze dla siebie, ale grozi to więzieniem jak dobrze kojarzę.
|
|
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Guest
|
Jest jakiś sposób żeby urodziły się bliźniaki lub trojaczki?
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|