![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
To mam ściągnąć sterowniki z opcji 2, tak?
Jak założyłam temat na offtopciu w komputery i internet to mi ktoś odpisał, że muszę usunąć te sterowniki. Czy to konieczne? Edit. który downald z tych 3 wybrać? Ważne Po zainstalowaniu sterowników do mojej karty graficznej z linku który podał MarekS po uruchomieniu TS3 nie mam obrazu tj. całe czarne. Chodzi o to jak usunąć te sterowniki, abym znowu mogła grać, bo przed zainstalowaniem sterowników było dobrze tylko miałam te kratki w panelu budowania i kupowania. PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ, BO CHCĘ JUŻ ZAGRAĆ. Z GÓRY DZIĘKUJE
hello. Ostatnio edytowane przez aluminium. : 23.06.2009 - 15:41 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Tutaj jest link do początku strony i tam możesz wybrać tę konfigurację jaką masz- system i typ karty Pozostaje jeszcze jeden potencjalny problem - jeżeli wyłączyłaś drugą kartę graficzną - tę "secondary" to może okazać się, że monitor jest podłączony właśnie do tej drugiej, zintegrowanej i słabszej karty. Wtedy musisz przełączyć monitor do drugiego gniazdka. Ostatnio edytowane przez MarekS : 23.06.2009 - 16:44 |
|
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
To teraz moja kolej
![]() Gra włącza mi się normalnie filmik startowy- grafika rewelacja , ale gdy chce grać w jakąś rodzinę to ta cała grafika jest beznadziejna i nie ma płynności obrazu.Warto też wspomnieć że minimalne wymagania sprzętowe karty pamięci RAM wynosi 1Gb a ja mam tylko 128Mb. Czy to przez to? Dodam jeszcze że mam Windowsa XP professional ; Procesor x86 Family 6 Model 8 Stepping 1 AuthenticAMD ~1582 Mhz ; ATI Radeon 9550 / X1050 series PROSZĘ O POMOC I Z GÓRY DZIĘKUJĘ... |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Twój problem to karta graficzna. Ani zintegrowana karta (X1050) ani zewnętrzna (ATI Radeon 9550) nie obsługuje funkcji Pixel Shader w wersji wymaganej przez grę. Nie chcę Cię martwić, ale czeka Cię chyba wymiana karty graficznej.
|
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Skoro o tym mowa, to gdzie sprawdzić czy dana karta obsługuje Pixel Shader? Ja mam
NVIDIA GeForce 7300 GS. |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Aż się zarejestrowałem, widząc co za BREDNIE wypisuje MarekS, słuchaj nie wiem ile masz lat, ale błagam nie wypisuj takich herezji dziecko, aż nóż się otwiera czytając jak wprowadzasz ludzi w błąd!
Ati Radeon 9550 OBSŁUGUJE PIXEL SHADERY wymagane przez The Sims 3, konkretnie owa karta posiada wersję shaderów 2.0 czyli dokładnię tak która jest potrzebna!!! Osobiście sprawdzałem na komputerze kuzynki wyposażonym w Radeona 9550. Naomi Twoja karta 7300 GS posiada Shadery 3.0 więc gra tym bardziej będzie działać. ps. Ten "TechSupport" w świetle Twojej wypowiedzi przyprawia o śmiech co najwyżej (bez urazy). |
![]() |
![]() |
#68 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() http://www.nvidia.pl/page/geforce_7300.html Twoja karta obsługuje Pixel Shader 3.0 |
|
![]() |
![]() |
#69 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Czy moze ktoś jeszcze mi pomóc i powiedziec czy to wina tak małej pamięci RAM czy czegos innego? Z góry dziekuję za pomoc ; dane podałam wyżej ![]() |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Troszkę niejasno napisałaś o posiadanej pamięci. Jeśli posiadasz 128MB pamięci systemowej, to na pewnoe Sims3 nie ruszą, jeśli natomiast jest to pamięć karty graficznej, a do tego masz sporo RAMu systemowego, to są szansę, że powinna śmigać...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|