![]() |
#392 |
Guest
|
![]()
O kurcze ostatni raz byłam tu w zeszłym roku w wakacje. Doczytałam wszystkie odcinki i muszę stwierdzić, że napisałaś to całkowicie niesamowicie. Przeczytałam poprzedni odcinek, mając nadzieję, że na tej stronie będzie kolejny (modliłam się, żeby nie był ostatni), a co zastałam? Komentarz na którym Ireth piszę, że byłaś ostatnio w marcu. Hmm... wielka szkoda ;( No ale mam nadzieję, że niedługo zarzucisz wakacje i zabierzesz się do roboty, by w końcu zaspokoić nasze oczekiwania.
|
![]() |
![]() |
#393 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ech. Już nawet zapomniałam o czym było to FS wiecie? xp
Cóż. - Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Mam nieco dość naiwnego czekania i narzekania./ bywajcie
![]() |
![]() |
#394 |
Guest
|
![]()
wciąż jeszcze żyje
![]() Widzę, że dzielnie tutaj czekaliście, więc muszę się wytłumaczyć. Otóż dawno nie pisałam, ponieważ właśnie mam za sobą pierwszy rok studiów, a co za tym idzie musiałam zaliczyć sporo sesji i poprostu nie miałam czasu, ani głowy do fs. Teraz mam wakacje ![]() Aha i nie wiem jeszcze czy dam radę pstryknąć zdjęcia, może być bez nich? Sorry, że musieliście tak długo czekać na moją odpowiedz. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Guest
|
![]()
No nareszcie jakieś informacje. Swoją drogą, lepiej wrzuć w całości, nie po kawałku
![]() I czekam z niecierpliwością XD |
![]() |
![]() |
#396 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Nareszcie!
![]() ![]() Fajnie by było, gdyby zdjęcia były, bo robisz piękne ![]() Co do wrzucania po kawałku, to zależy, ile tego będzie. Zawsze można zrobić dwa odcinki. Z niecierpliwością czekam na odcinek ![]()
![]() |
#397 |
Guest
|
![]()
Wrzucaj po kawałku - będzie ciekawiej
![]() :* Weny, weny, weny kobietooo! |
![]() |
![]() |
#398 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rany. Ty żyjesz <szczęśliwa aż ciarki przechodzą>
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#399 |
Guest
|
![]()
Wróciła <hurra> nie traciłam nadziei że jednak się pojawisz, bo nadal gryzie mnie co będzie dalej
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Guest
|
![]()
To jak z tymi kolejnymi odcinkami?? Wszyscy czekają z niecierpliwością
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |