![]() |
#182 |
Guest
|
![]()
Piszecie o jakimś miśku, a u mnie nie ma żadnego Miśka tylko jest Misia. Misia, czyli pani miś, ponieważ ma różową kokardkę na głowie, a nie sądzę aby pan miś nosił kokardkdę... Mikołaj jeszcze do mnie nie zawitał, chyba jestem niegrzeczna...
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]()
Hmm... U mnie nie ma Misi
![]() Żeby przyszedł Mikołaj trzeba: kominek, Ciasteczka Babci Halinki i żeby tradycji stało się zadość (to niekoniecznie) - choinkę ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Guest
|
![]()
Nazywa się Nedźwiadka Niejadka i jak już wspomniałam, ma różową kokardkę na głowie.
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]()
U mnie był Misiek, pojaiwł się już w Balandze. Wyżerał mi rzeczy ze śmietnika. A potemz instalacją zwierzaków i abry pojawiał się ponownie. W abrze wyżerał mi już miód, prostak jedne
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Guest
|
![]()
I z tą choinką to głupie bo od choinki powinien przychodzić.(no chyba robiąc tę grę nie myśleli o Polsce.Bo w maszym kraju to przystraję sie choinki a nie kominki.) A więc życie w simach to życie jak w Ameryce.
|
![]() |
![]() |
#187 |
Guest
|
![]()
no. masz racje! <_< na kominku brakuje tylko skarpet na prezenty! hehe! :lol:
u mnie potrzebna jest choinka, bo inaczej nie przychodzi mi Mikolaj. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#189 |
Guest
|
![]()
No właśnie a jak by co to tryb kupowanie pokazuje się ale nie zawcze jak mikołaj odchodzi.
|
![]() |
![]() |
#190 |
Guest
|
![]()
To było wredne kłamstwo i juz. Ja bym mu dał ostrzeżenie za łamanie regulaminu (niby go nie złamał ale bym mu dał).
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|