![]() |
#132 |
Reputacja: 10
|
![]()
no to lecimy.
Przede wszystkim - Ian naprawdę świetnie wygląda w mokre kurze xD Emma zawsze była ładna, nie powiem. Bardzo podoba mi się to, że jest to taki odcinek wspomnieniowy. Tak się zaczytałam, że straciłam poczucie czasu i ... MAŁO! ;d Było parę błędów. Trochę interpunkcji, pozjadane końcówki, ale to i tak nie przyćmiewa tekstu. Emma już jako nastolatka stanęła przed bardzo ważnym problemem - musi wybierać między słońcem a tlenem. Bardzo trudny wybór. Nie podoba mi się natomiast Jason - skoro za taniec z przyjacielem wywala Iana z imprezy to świadczy, jak bardzo hm.. ograniczony ma umysł. Tylko jedno mi nie pasuje, chociaż pewnie to się wyjaśni - czemu Emma wciąż nie lubi Iana, skoro była jego przyjaciółką? Skąd ta wręcz nienawiść? ; d No i oczywiście ulubione wścibskie blond recepcjonistki. Marudzą na co się da, a ciekawskie są jak cholera. Co by tu jeszcze... a tak, opisy. Bajeczne opisy, można się od Ciebie ich uczyć. U mnie opisy dla przykładu leżą i kwiczą ![]() zdjęcia są świetne. Żadnych błędów na nich nie widzę. Ogólnie - świetnie. Naprawdę dobra robota. a pierwsze zdjęcie z bonusu jest świetne ![]()
![]() |
#133 |
|
![]()
Znalazłam kilka literówek i 'stylów', ale już mi się ich szukać nie chce, bo cały odcinek jest niesamowity, początek nie wiem czemu, bardzo przypomina mi aurę roztaczaną we wierszach Leśmiana. Ale chętnie zobaczyłam następne, mniej sentymentalne odcinki z dużo dawką burzowych charakterów Iana i Emmy. Nawet nie chcę słyszeć o żadnym miesiącu!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Reputacja: 12
|
![]()
Przyznam, że ta część była dość długa (choć dużo robiły tutaj zdjęcia), ale na cały miesiąc z pewnością nie wystarczy!
![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Wow... Jaki długi ten odcinek. Podobnie jak Mizolec zauważyłam parę błędów, ale nie będę ich tu przytaczać, zresztą zrobili już to moi poprzednicy. Więc jak dobrze wiesz mam ogromny sentyment do twoich zdjęć są zawsze idealne. Powiedz ile ty je robisz? No i to by było na tyle.
P.S Słodki ten Ian ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
|
![]()
ach no i kierwa
![]()
![]() |
#137 |
|
![]()
Wieszz Voluś, że twoje zdjęcia zawsze mnie rozbrajają.Nie wiem jak ty to robisz ale są naprawdę świetne.
![]() Tekst też nie wiele gorszy od zdj. ale ja tam obiektywna nie jestem bo wiesz, że uwielbiam twoją twórczość. ; ** 10/10 oczywiście. ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
|
![]() Cytat:
Przypomniałam sobie, co miałam pisać, z o czym zapomniałam: podoba mi się Twój gawędziarski styl, lekki i przyjemny w odbiorze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
![]()
Świetne. Zyskałaś kolejną czytelniczkę
![]() Zobaczymy, co będzie dalej.. ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]()
mam jednego błęda "Ciepły wiatr znosił kolorowe liście, szeleściły nad głowami przechodniów. Drzewa niezdarnie je zrzucały, tworząc na chodnikach ciekawe kształty i mozaiki." czy drzewa zrzucają przechodniów? nie sądze
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|