Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.06.2009, 22:34   #51
Wampirencja

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodzin MAXISA

Ach, też mi się taki marzy

Ja oryginalnymi rodzinami nie grampoza Donem Lotario [? nie pamiętam nigdy jego nazwiska] bo akurat sobie wczoraj otoczenie pobrałam nowe.
Otóż zmieniłam mu nieco fryzurę i zaczął brylować na początku w karierze dziennikarskiej jednak po wielu niekorzystnie podjętych decyzjach i 8 jednoczesnych związkach szef na tyle go "znielubił", iż wyrzucił go.......... Na chwilę obecną jest Burmistrzem ale pnie się na najwyższe stanowisko

All hail the hypnotoad!
Wampirencja jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.07.2009, 19:17   #52
dawid9132
Guest

zagłodziłem cwirów i zbankrutowałem przyjaciółki z pracy , wykończyli się same
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.07.2009, 19:22   #53
Miczka

Chwilowo żyją jak chcą. Mortimer chyba dorósł, Kornelia i Gwidon (czy jakoś tak) poumierali...
Nie zajmuje się zbytnio rodzinami maxisa...
Miczka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.07.2009, 21:05   #54
Alisha

Cytat:
Napisał TrueWildLove Zobacz post
A czy jest Kasia Langerak? Bo słyszałam, że ma być a nigdzie jej w grze nie mogę znaleźć?
Ci tlumacze... To Klememtyna Lada
Alisha jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.07.2009, 21:43   #55
Szynszyl
Guest

Trochę to jest bezsensowne, bo np. taka Kasandra Ćwir nie zdążyła się nawet urodzić (przyszły ojciec jest dopiero na etapie dziecka), a jej "rówieśniczka" (tak było w TS2) zaraz zostanie nastolatką
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.07.2009, 18:37   #56
Levkoni

Cytat:
Napisał Szynszyl Zobacz post
Trochę to jest bezsensowne, bo np. taka Kasandra Ćwir nie zdążyła się nawet urodzić (przyszły ojciec jest dopiero na etapie dziecka), a jej "rówieśniczka" (tak było w TS2) zaraz zostanie nastolatką
Może dla tego nasi tłumacze postanowili to nazwisko zmienić na Lada, w sumie jeśli tak, to dobry krok, ewentualnie mogli z samej Kasi zrobić jej matkę, wtedy jej obecna matka byłaby jej babką, a samej Kasi nie byłoby jeszcze na świecie
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.07.2009, 11:28   #57
Starly
Guest

U mnie Michał Kawaler związał się z Holly Alto, a ten brat Klementyny/Kasi nie pamiętam jak mu było jest z Lisą Bunch. Mortimer chodzi na razie z Bellą, ale nie mogę ich w sobie zakochać. Zelda (ciotka Kasi) zakochała się w jakimś gościu z jej pracy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.07.2009, 15:44   #58
rocktechnika

Ja głównie gram swoimi rodzinkami, ale na samym początku moją Simkę Matyldę wydałam za mąż za Sima o nazwisku Elfman (nie pamiętam jego imienia), mają kilkoro dzieci (koło 7 ), w tym dużo córek i musiałam im znaleźć mężów. I tak: moja szalona pani naukowiec Milena wzięła ślub z Xanderem Clavellem [nie wiem, jak to wyglądało na samym początku, gdy zainstaluje się grę, bo nie interesowałam się innymi rodzinami, ale wiem tyle, że: rodzice Xandera nie żyją, nie wiem, czy miał jakąś żonę, wiem natomiast, że adoptował 3 (!!) chłopców, a później jego najstarszy syn (jak stał się młodym dorosłym) adoptował dziewczynkę Shante (imiona są okropne...)] i moja Simka zaszła w ciążę, urodziła dziewczynkę i... wyprowadziła się z domu (tylko ona i jej córeczka) , po jakimś czasie znów spotkała się z mężem, poudawała, że chce do niego wrócić, poszli do łóżka i z całego tego spotkania powstała kolejna córeczka , teraz 3 panie mieszkają sobie same w pierwszym zbudowanym przeze mnie od podstaw domku i jest im tam dobrze , a Xander mieszka z tymi wszystkimi adoptowanymi bachorami ; siostra Mileny poznała syna Kawalerów - Jokasty i Wacława (?), brata Belli, wzięła z nim ślub i nie wiem, co dalej, bo zajęłam się Bellą, którą poznałam jako nastolatkę, zaraz po ślubie brata i mojej Simki, Bella miała urodziny, stała się młodą dorosła i poznała... Mortimera Ćwira! Tak, tak, wzięła z nim ślub i trochę naciąganie mam Bellę Ćwir Zamieszkali w jego wspaniałym dworze za cmentarzem, w którym została tylko matka Mortiego, nikt inny nie dożył tych dni, Bella i Morti mają (o ile dobrze pamiętam) czwórkę dzieci, które (ostatnio zauważyłam, jak wychodzili ze szkoły) są już nastolatkami! (jak ostatnio nimi grałam, to byli małymi dziećmi );
a Madison VanWatson służy mi za przypadkową matkę Jak Cyk10n Sw0rd (czy jakoś tak) zaczął romansować z moją Karlą, to zdradził ją z brzydką Madison i ona zaszła z nim w ciążę, urodziła chłopca, który teraz jest nastolatkiem, a jego mama... jest w ciąży z innym moim Simem - Michałem Elfmanem, ponieważ Michał na chwilę obecną nie może mieć dzieci ze swoją żoną, która po prostu jest na to za stara (emerytka stworzona przeze mnie), a bardzo chciał A że nie lubię adoptowanych dzieci, to Michał ma dziecko z Madison
Landgraabami nie grałam, Claire Ursine ma córkę (nie wiem, z kim, pewnie adoptowaną), Sam Seakemoto nie jest sam, mieszka z nim jakiś wyrostek, nie sprawdzałam, jakie między nimi są powiązania, poza tym co jakiś czas widzę informację, że ktoś zmarł, a ja ich nie znam (pewnie moje Simy tak )i tyle

Ostatnio edytowane przez rocktechnika : 09.07.2009 - 15:58
rocktechnika jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.07.2009, 20:27   #59
Levkoni

Bachor tej całej Ursine, to dzieciak któregoś z Frio, a wyrostek u Sekamoto to jego dzieciak
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.07.2009, 21:27   #60
rocktechnika

Cytat:
Napisał theground Zobacz post
Bachor tej całej Ursine, to dzieciak któregoś z Frio, a wyrostek u Sekamoto to jego dzieciak
Chciało Ci się czytać to wszystko, co naskrobałam?
Jak wrócę od rodziców do mojego kompa i mojej gry, to posprawdzam, kto żyje, gdzie, jak i z kim

Ostatnio edytowane przez rocktechnika : 10.07.2009 - 13:33
rocktechnika jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania