![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zrobią dodatek najpóźniej na święta
![]()
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
No niech już robią ten dodatek, doczekać się nie mogę, bo podstawa robi się nudna
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Na Gry- Online jest informacja że takowy dodatek będzie a skora tam jest to ten dodatek z pewnością się ukaże! http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=13754
|
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
O i nawet napisali, coś więcej niż na innych stronach. Oby ten dodatek wyszedł... smile
|
![]() |
![]() |
#46 |
Reputacja: 11
|
![]()
Uważam, że napewno wyjdzie dodatek, to dla nich kasa !!! Specjalnie zaprzeczają, że potrzymać fanów w niepewności, taki chwyt marketingowy. Jeżeli chodzi o dodatek wakacyjny, to faktycznie powinien zawierać pory roku..
![]()
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
I nawet jest data wydania w październiku już wyjdzie!
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
I nawet pisze że w październiku premiera! Coś czuję że ten dodatek naprawdę będzie fajny...
|
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Wiecie co? Dla mnie to za mało te 3 otoczenia wakacyjne. Mogłyby być ich np.:
1) Daleka Azja- taka jak w TS2, ale faktycznie z wyglądem japonczyków i imionami takimi jak pasuja na te klimaty (tak jak to napisał theground) ![]() 2) Górsko/Kanadyjskie klimaty- podobne jak w TS2, tylko żeby doszła taka opcja: chodzenie po górach i po lesie, a wnim ewentualne niedźwiedzie grizzly, które napadają na nasze bezbronne simy, a te które by miały ceche charakteru 'odważny' by przeganiał np. patykiem i misio by uciekał w głąb lasu ![]() ![]() 3) Francja/Paryż- No wiadomo pełno artystów. Jakiś simo-francuzik by malował portery naszych pięknych simek, zapraszał do restauracji i dawał róże ![]() ![]() ![]() 4) Biegun północny- tak jak to opisał theground ![]() ![]() 5) Egipt- ( to co ma byc w grze), ale tez coś jak ze stasia i nel "w pustyni i w puszczy" czyli wielbłądy a na nich arabkowie z towarami do sprzedania, kobiety/simki a'la hinduski tanczace rozmaite tance brzucha. od czasu do czasu murzynek-kupca ;d 6) plaze i palmy; domki ze słomy cos jak w TS2 czyli wyspy twikki ^^ ale zeby tubylcy byli murzynami o imionach takich jak na tamte klimaty ![]() jeszcze bym tak mogła wymyslać jeszcze duuużo dużo dużo bujną mam wyobraznie co nie? ![]() można pomarzyć ze tak bedzie skoro już za pare miesiecy ma byc ten dodatek ;/ |
![]() |
![]() |
#50 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Pisz EA, bo niestety my nic nie poradzimy ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|