![]() |
#281 |
Reputacja: 10
|
![]()
wczoraj zaczęła czytać to fotostory i pomimo, że jestem dopiero w połowie to strasznie mi się podoba
![]() ciekawie piszesz, nie robisz za wielu błędów. zyskałaś kolejną czytelniczkę ^^ czekam na nowy odcinek i życzę weny.
![]() |
|
![]() |
#282 | |
|
![]() Cytat:
![]() Chce dużo jego ujęć, zresztą, już cię prosiłam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
|
![]()
Witam
![]() ![]() Pozdrawiam i życzę weny oraz zapału do pisania. Czekam na kolejne odcinki. Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Guest
|
![]()
Ej Volt! "Jak dla mnie - masz czas do poniedziałku włącznie" nie ponaglaj, chyba nie chcesz żeby Olivia się obraziła(dla niewtajemniczonych Oliwia to imię Livci)!
|
![]() |
![]() |
#285 |
Guest
|
![]()
<wow> no tego to nie wiedziałam ,moja najlepsza kumpela ze szkoły ma na imie Oliwia
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Guest
|
![]()
No widzisz? Ja to potrafię zaskoczyć, no cóż, sama tego nie wiedziałam dopóki nie oglądnęłam albumiku Livci-Olivci
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Jula881 : 17.07.2009 - 00:07 |
![]() |
![]() |
#287 |
Guest
|
![]()
Livciu a czy mogłabyś dać odcinek przed niedzielą ,bo w niedziele wyjeżdżam...
nie chcę cie popędzać bo jak przyjadę to będę miała co czytać ![]() ale naprawdę jeśli byś mogła to bardzo bym prosiła o odcinek ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Przerzucam się na tryb wieczorny
![]() Nie wiem ile dzisiaj tu zabawię, ale jeśli niedługo i wena dopisze to w najlepszym wypadku jutro/pojutrze wieczorem odcinek ujrzy światło dzienne ![]() Jakby nie było do tego czasu odpowiedzi, edytnę tego posta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Guest
|
![]()
Okey, no to z utęsknieniem czekamy na następny odcineczek i leciuteńko poganiamy
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Guest
|
![]()
Hmmm... Za trzy dni minie miesiąc od ostatniego odcinka. Wydawało mi się, że wakacyjna wolnizna i brzydka pogoda (której chyba - mimo wszystko - nie brakuje) sprzyjają pisaniu FS. Życie jednak pokazuje, że bywa inaczej. Rozumiem, że masz sprawy pozaforumowe (zwłaszcza w realu), no ale pamiętaj o czytelnikach. Widzisz, że chyba z pół tego forum w kółko tu zagląda, mając nadzieję, że wreszcie ujrzą kolejną część "Szansy" - ale ostatnimi czasy to się już zamienia w czekanie na Godota.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|