![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
ja wole oryginała niż ze stadionu... Bo oryginał to oryginał :lol: :lol:
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
http://www.eagames.com/official/sims_super...screenshots.jsp
hMmm..wejdzcie tu jak kcecie..a nie pożałujecie...troszkę screenów..w sumie to główna stronka więc je pewnie widzieliście..ale jeżeli nie to zapraszam... ![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
te screeny są cool mam nadzieję że niedługo kupię superstar
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Powiem jedno...! Kiedy to widzę, dostaję WYSYPKI SIMOWSKIEJ. Mogę to oglądać 99999999999999999999999999999999999999999999999999 999999999999999999999999999999 razy, a mi się nie znudzi! Ale jak tyle obejże, to już chyba wyjdzie
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Te screeny to taka jakby........ kicha!!!! To było tak: pierwszy raz, kiedy usłyszałam o superstar widziałam tylko takie screeny. Pomyślałam: Uch, takie kiepskie zdjęcia nie ciągną, znowu jakaś bezsensowna gra!". Ale zobaczyłam inne zdjęcia, obiekty, głowy, ciuchy, życie... po prostu oszalałam!!! Oto historia, jak dostałam WYSYPKI SIMOWSKIEJ. |
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
teraz to ja tesh już lepsiejsze widziałam...a ty gdzie widziałaś takie fajniutkie jakieś obiekty...ciuszki..i wogóle..?
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Wlaśnie bo obiektów to ja zadużo nie widziałam ... powiedz!!! :wink:
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() ![]() Kąpiele ![]() ![]() Na pokazie mody ![]() Kręcą film. Ciekawe o czym... ![]() Pewnie jakaś impra u gwiazdy 8) ![]() Koncercik ![]() Karmi rybki. Tak myślę ![]() ![]() Kręcą film (może jakiś super horror? :twisted: ) ![]() Studio nagraniowe! ![]() Znów kręcą film? |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Powiem wam jedno: Mam już Superstar! Kupiłam je 25 maja. A więc w meblach jest na przykład: kabina do nurkowania, nowy żyrandol, antena satelitarna (daje dodatkowe 4 kanały TV), nowe przedmioty do łazienki, miej więcej złoty sedesik :wink: , scena karaoke (już widzieliście), nowe urządzenie do ćwiczeń, nowe pianino... uch, jeszcze powiem, ale później, dajcie mi odetchnąć :lol:
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|