![]() |
#101 |
Reputacja: 10
|
![]()
A jak to zrobić, by Sim z cechą zdolny ogrodnik mógł uratować zwiędniętą roślinę?
Chyba nawet w tym temacie ktoś pisał, że jest taka możliwość, ale moja Simka z rozwiniętym ogrodnictwem na 10 i tą cechą nie mogła uratować swoich doskonałych pomidorków ![]()
|
![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
Witam, jestem nowy.
![]() Mam problem dotyczący cechy, ale nie mogę zakładać tematów, więc dam tutaj. Nie spodobała mi się cecha szalony, która sprawiała m.in. że mój Sim ćwiczył sobie w garniaczku, itd. Zakupiłem "Kryzys Wieku Średniego, zmieniłem mu cechy (żadna teraz nie pozwala na takie zachowanie), a on dalej ubiera się jak chce. Czy to minie? I jeszcze pytanie przy okazji. Dlaczego mam ograniczenie na forum i ile one będą trwać? Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
rocktechnika wygląda na to że opcja ta pojawia się tylko przy ~Roślinie Śmierci. Dotychczas wyhodowałam ją dwa razy. W obu przypadkach po zerwaniu pierwszego kwiatu roślina więdnie. Jeśli w tym momencie klikniemy na jej pozostałości możemy od razu Przywrócić ją do Życia. Wtedy jeszcze raz zakwitnie.
Przy pomidorach jest dużo prościej. Nim zwiędną możesz wyhodować kolejny 'krzaczek' ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie: Jakie cechy trzeba mieć, aby Sim zachowywał się jak bzdomny, w sensie, jadł robale, grzebał w śmietnikach itp.?
|
![]() |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze daję cechy : odważna , oszczędna , szczęściara , zdolna ogrodniczka i schludna.
Dzięki tym cechą mam bogatego sima , jest fajny , i łatwo spełnic pragnienie życiowe ,,nurzac się w pieniądzach''. Kod motherlode. |
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]()
napewno kleptoman
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba neurotyk, banalnie szybko można mu poprawic nastrój -> 'histeryzuj' 'sprawdz kuchenkę'... ;d
|
![]() |
![]() |
#110 | |
Guest
|
![]()
Sim z cechą 'szalony' to szału mnie doprowadza czasami. ;p Ale 'wygadanego' lubię.
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|