![]() |
#352 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() EDIT: Jak włączę simsy to przy okazji to sprawdzę.
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 13.07.2009 - 09:20 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Guest
|
![]()
Jeśli ta sukienka byłaby w szafie Ćwirów, to na 99,9% to Kasandra, tylko bez "kucyków".
|
![]() |
![]() |
#354 | |
|
![]() Cytat:
[img]http://i27.************/116osye.jpg[/img] Zdaje się, że to najprawdopodobniej Kasandra. Chociaż trochę już nią grałam i pozmieniałam w niej wszystko, to gra skonstruowana jest tak, że pierwotna zawartość szafy jest zachowana - nawet, jeśli dokupi się nowe ubrania. Trzeba byłoby teraz wejść do domu, w którym mieszka Kass i przejrzeć jej szafę - wtedy "zagadka" byłaby rozwiązana ![]()
![]() |
![]() |
#355 |
|
![]()
Hmmm sprawdze to xD
Powiem szczerze, nie grałam od ponownego zainstalowania TS2 w rodzine Ćwir...zobaczę strój wizytowy Kasandry i dodam fotke na forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Niestety to pierwotna wersja stroju wizytowego Kasandry:
[IMG]http://i26.************/2ymgj05.jpg[/IMG] Czyli chyba to nie to.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Guest
|
![]()
A to ciekawe...
Któż to jest?! Hmm... <myśli i myśli> 5 minut później... Cholera! Włączam Simsy ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
|
![]()
Hejka zobaczcie tu! Znalazłam to na SimsPedii
![]() W The Sims 2 twarz Belli pojawia się w wielu miejscach. W niektórych z nich nie można dokładnie potwierdzić, że są z nią związane. Oto niektóre z nich: 1.Twarz Belli pojawia się na kartonie od mleka. Najpradopodobniej jest to informacja na temat jej zaginięcia. 2.W The Sims 2 pojawiają się dwie piosenki związane z Ćwirami: "Dobry wieczór Bella" i "Dotyk Mortimera". 3.W The Sims 2: Osiedlowe życie w Jaskini Pokrzyku pojawia się pomnik Belli wykuty w brązie. 4.W Dziwnowie pojawia się simka łudząco podobna do Belli i nosząca te same imię i nazwisko. Jest to jednak jej dość nieudany klon. 5.W balonie latającym w Miłowie pojawia się kobieta nosząca sukienkę Belli i tajemniczy mężczyzna. Nie możemy dokładnie stwierdzić czy jest to Bella, ponieważ jej twarz jest rozmazana. Prawdopodobieństwo tej identyfikacji pomniejsza fakt, że balon można ustawić w każdym otoczniu. 6.W The Sims 2: Na studiach, gdy Aleksander idzie na studia, pojawia się filmik w którym występuje Bella. Nie przywraca to jednak postaci do gry. 7.Gdy wskrzesimy Michała Kawalera ma on w znajomych Bellę !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Guest
|
![]()
Hmm... Ciekawe, ciekawe...
Szkoda, że sprzedałem wszystkie dodatki ![]() A może na tej fotce jest to Marysia Przyjemniaczek? Kasandra się z nią przyjaźniła. Jeśli to byłaby ona - czemu nie ma nic o tym, że poznała Michała czy Dinę...? Idę to sprawdzić. EDIT: A jednak! Dina i Michał żenili się w domu Kalientów... Jak to możliwe? *** Agnieszka Zadek, Kornelia Ćwir i Michał Kawaler - po przy wróceniu przeze Mnie boolpropem - mieli w znajomych Bellę. W przypadku Michała, na portrecie Beli (w związkach) były te niebieskie ludziki, symbolizujące, że Sim należy do rodziny. Nie mam pojęcia kto jest w tej sukience ![]() Szukajmy innych wskazówek ![]() Ostatnio edytowane przez Sherlock : 20.07.2009 - 12:17 |
![]() |
![]() |
#360 | |
|
![]() Cytat:
A co do ślubu Diny i Michała...może to kolejny maxisowski chwyt ![]() A co do przywrócenia Belli ![]() Jak myślicie...poprzywruceniu Belli boolProp'em ona ginie na tej parceli...ale nie wiem czy pojawia się nagrobek ![]() Bo jeżeli tak (a ma się dodatek NŻ) to można ją wskrzesić przez ten telefon z nagród kariery xD Nie wiem czy to działa, ale warto spróbować ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|