![]() |
#162 | |||||||||
Reputacja: 10
|
![]()
parę błędów się wkradło
![]() wypisałam je sobie. Głównie to są początki zdania z małej litery i brak spacji. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i jeszcze jedna malutka uwaga. cały czas 'iż'! lepiej by wyglądało 'że' ![]() ogólnie fajny odcinek, podoba mi się :> Blake to neizłe ciacho. Myślę, że był przyjacielem Troya. Ale to takie moje podejrzenie ![]()
![]() |
![]() |
#163 |
|
![]()
Ja napisze tylko co mi się rzuciło w oczy, i co jest bardzo, bardzo złe, a mianowicie:
tracisz swój elegancki, przyjemny styl pisania na rzecz mowy potocznej, trzepakowej. Nie będę się rozpisywać bo moi poprzednicy już to zrobili, ale jak dla mnie, jest to slaby odcinek w porównaniu do poprzednich:] |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Guest
|
![]()
Hmm, nie chce byc niemila, ale chce byc szczera, wiec ujme to tak - odcinek nie jest zly, ale w porownaniu do innych - dosc slaby. Ale nie wyszedl zle, wg mnie bylo w nim duzo dialogow i, jakby to ujac, "tlumaczen" o co cho, wiec i tak wyszedl dobrze
![]() ![]() Super zdjecia, a Em ma fajowe jeansy ;D Ps. Milego pobytu w Bieszczadach ![]() Ostatnio edytowane przez Vicky : 02.08.2009 - 22:56 |
![]() |
![]() |
#165 |
Guest
|
![]()
Ładnie, ładnie.
![]() Szczęścia życzęęę . ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Guest
|
![]()
Śliczniee .
![]() w ogóle fajnie piszesz . ^^ wciąąga. ;D |
![]() |
![]() |
#167 |
|
![]()
Dziękuję za komentarze. Błędy zostały poprawione poprzez net w telefonie i wtedy po raz pierwszy przeczytałam odc. w całości. Ogólnie opublikowałam go 5 min. przed wyjściem/ wyjazdem i praktycznie napisany został by po prostu 'coś było', nakreślony ' na szybko' ( co może wyjaśni ten niedopracowany język ) - bo bardzo chciałam wrócić i zastać morze komentarzy - niestety troszkę się zawiodłam.
Co do odc. - mnie on również nie zachwyca - tak jak was i wbrew temu, iż pojawił się Blake ( na obozie nazwany 'Bloksem' xp ) odcinek nie należy do moich ulubionych, a moim pupilkiem i tak na zawsze pozostanie Ian. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#168 | |||||||||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
No i (bardzo) spóźniony komentarz Liv.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeden z Twoich gorszych odcinków, kto wie, czy nie najgorszy. Jestem bardzo zawiedziona, bo nie przyłożyłaś się do tekstu (co widać po moich "quote`ach"). Odcinki "na szybko" rzadko kiedy wychodzą. No cóż, nietrudno domyśleć się, że nasz nowy to kumpel Troya. I trochę dziwi mnie jego stosunek do niej. Czemu się tak uczepił tej Emmy a nie np. Robin? I co niby ma znaczyć jego wypowiedź, która jest "tapetą" tego odcinka? Czyżby tak od razu zobaczył w niej przyjaciółkę? Trochę sztucznie to wyszło. Zdjęcia nie były robione na szybko (i chwała Ci za to), ale nie na samych zdjęciach opiera się FS (a przynajmniej nie w tym przypadku). Cóż, nie wiem, ale jakoś nie przewiduję żadnego poważniejszego zwrotu akcji w związku z pojawieniem się Blackie`go. 7/10- bo jak na Ciebie odcinek bardzo słaby. No ale z drugiej strony jak mogłaś napisać fajny odcinek, kiedy po głowie chodziły Ci Bieszczady? ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 13.08.2009 - 22:55 |
|||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
|
![]() Cytat:
![]() Dlaczego nie Robin? - to dobre pytanie, ale... kto powiedział, iż się uczepił. Czy Robin wygląda na osobę nieszczęśliwą, potrzebującą pomocy i ciepła? Nie sądze ; D Na pierwszy rzut oka widać, że Blake to dobry człowiek. Z tą przyjaciółką - nie do końca taki ma to wydźwięk . Dziękuję za szczerość - co do oceny - Boli mnie jak cholera! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
|
![]()
już nadrobiłam ;p kurcze piękne foty
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |