![]() |
#71 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Odpowiem tak chciałbym żeby była możliwość sterowania w pracy oraz...DAJCIE KOTY!!!!!!(koty zwierzęta)
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Fajnie by było, gdyby można było wykupić całe miasto, a nie parę budynków...
|
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Ja by chciałem dodać magie i zwierzęnta
|
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
z tym wsiadaniem do samochodu to jest zeczywiscie lipa. Wogóle myślałam, że do nowej gry wymyślą nowe obiekty w "trybie budowy" np. kręcone schody, okna na poddaszu, parapety, mosty do ogrodu albo chociaz opcje łączenia fundamentów ze sciana (bez kodów) ale plus dla stawiania mebli po skosie bez uzycia kodu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
ja już kiedy usłyszałam simsy 3 myślałam, ze bd. możliwość robienia prania, odkurzania, prasowania itd.
Nie powiem np. zwierzęta, ponieważ jestem pewna, że wyjdzie dodatek o zwierzętach. Nie narzekam na możliwości związane z pracą, ponieważ wiem, że to co jest w trójce to i tak dużo. Ja nie chciałabym magi. Ponieważ simsy mają odzwierciedlać prawdziwe, realne życie. A jak już wiadomo w nim nie pojawiają się zielone wiedźmy. |
![]() |
![]() |
#78 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja bym chciała, żeby można było mieć zwierzęta (zwłaszcza koniki) i wszystko to co w dwójce. Ale jeśli chodzi o bazową trójkę, to dwie rzeczy by mogli poprawić. Żeby można było samemu oddać dziecko do adopcji, a nie je zaniedbywać i wtedy opieka społeczna zabiera wszystkie. Można by też jeździć do sierocińca i wybierać dziecko spośród kilku. Druga rzecz, żeby dali jakiś kod dzięki któremu każdym Simem miałoby się dostęp do "zbiorów" nagrobków w mauzoleum... Denerwuje mnie to, że nawet najbliższa rodzina i domownicy nie mogą zabrać nagrobka z mauzoleum, jeśli nie byli zaprzyjaźnieni z denatem. Nawet ostatnio było tak, że zmarł tata Belli, a on był zaprzyjaźniony z żoną, z dzieciakami... I nie szło gościa zabrać z mauzoleum! Oczywiście nie umarł przy mnie. Grałam inną rodziną.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Więcej Fryzur!
|
![]() |
![]() |