![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Fajnie by było gdyby można było zmieniać wzrost. To takie sztuczne, że wszyscy dorośli są tego samego wzrostu (to samo dotyczy nastolatków i dzieci )
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Reputacja: 10
|
![]()
- brak animacji wsiadania do pojazdów.
- brak możliwości edycji okolicy (ewentualnie stworzenia własnej). - obecne interakcje (a raczej ich brak) przyprawiają o epilepsję. - tryb tworzenia sima. Żenujący. Simowie są brzydcy, grubi i jednakowi. A ilość fryzur jest skandaliczna. - za wolny upływ czasu. Nawet na najszybszym tempie zdążę zrobić pranie zanim sim się wyśpi. - tryb przełączania rodziny to jedno wielkie nieporozumienie. - bardzo nieciekawa grafika. - mało ciekawa 'fabuła'. "Oh jej, podstępna rodzina Alto nadciąga aby spalić Sunset Valley, oh nie!" Można w śpiączkę popaść. - oczekiwałem nowy możliwości budowlanych, jak np. półpiętra, poddasza ale niestety się zawiodłem. Nie ma nawet głupiej sceny! - wydaje mi się, że w TS2 było więcej swobody, więcej tajemniczości i dwójka była po prostu śmieszniejsza.
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
ja bym zmienił:
-animacja wsiadania do pojazdów -więcej ofert pracy -stworzenie własnej okolicy |
![]() |
![]() |
#85 |
Reputacja: 11
|
![]()
-Automatyczne aktualizacje, które miały ułatwić pobieranie patchów i obiektów w rzeczywistości utrudniają a w przypadku łatek uniemożliwiają ich zainstalowanie grającym na kompie bez dostępu do sieci (czyli mnie) co bardzo zmiechęca.
-Niech naprawią postęp historii, starzenie się (w tym dostosowanie indywidualne) i tryb przełączania rodziny, upływ czasu(!), może wtedy wrócę do grania. -Niech wreszcie przydadzą się na coś ulubione danie, kolor i muzyka (poza tym że sim przełącza sam muzykę na wierzy to nic innego nie daje). Póki co te szczegóły są bezużyteczne i nic nie wnoszą do gry. -Dodać nowe instrymenty: pianino/fortepian lub chociaż keyboard, skrzypce, wiolonczelę, akordeon, saksofon, harmonijkę ustną i perkusję. -Jeśli nie zamierzają dodać studiów to młody dorosły powinien mieć możliwość do wyboru uczęszczania na uczelnię, analogicznie do szkoły podstawowej i średniej czy pracy. -Brakuje mi cechy charakteru nieśmiały (imo to nie to samo co niedostępny) i nocny marek. Przydałoby się pododawać ich trochę. -Zwierzaki! Jak nie zwykłe to chociaż takie do akwarium. Ale nie jakieś smętne rybki tylko do schytania - wąż, duży pająk, żółw, kamaleon, chomik... i żeby można było węża nakarmić chomikiem w razie konieczności ![]() -Więcej fasonów ubrań i butów (na chwilę obecną potrzebuję tiszertu z kapturem ale ni ma). -Brakuje lokacji otwartej typu dyskoteka czy klub do urządzania imprez. I oczywiscie żeby się nie powtarzać, podpisuje się pod pogodą, animacjami etc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
Ja się łącze z Czekoladowym.pl
Dokładnie to co on napisał...
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Hym.... Na pewno zmieniła bym to że niemożna wchodzić za simem do budynków publicznych . Dodała bym więcej mebli i ubrań dla dzieci np . pidżamy . Bardzo żałuję tego że nie dali jakuzzi !
|
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Nie grałam w TS2, ale wiem, że tam zmieniało się małym dzieciom pieluszki na stole do tego przeznaczonym, a tutaj, w trójce, która miała być rewelacją, simy podnoszą dziecko, i rach-ciach i mamy nową pieluszkę.
Podpisuję się również pod animacją wsiadania do auta oraz na rower. Więcej mebli, nieco lepsza grafika, bo jak mam porównywać Ts2 i Ts3, to ręce opadają... Simy robią obrót i są w innym ubraniu, do licha - trochę realniej, przecież my nie się nie kręcimy, żeby się przebrać. Mogliby udostępnić widok wewnątrz budynku pracy, czy innych "niewidzialnych" wnętrz. Sklepy z ubraniamy, to na pewno. Więcej interakcji. Dopracować tryb tworzenia simów - jako przykład podam zmienianie szerokości twarzy simów, zmniejszam, zmniejszam, a i tak wygląda jak pączek... Tryby czasu doprowadzają mnie do... Zdążę zrobić mnóstwo rzeczy, zanim moja simka zdąży się wyspać, czy coś ugotować... Mogliby w końcu pomyśleć o poddaszu, czy parapetach. Jeżeli chcą, aby gra naprawdę była realna, mogliby dodać np. okres dojrzewania. Narazie tyle. |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Łączę się z Czekoladowym i Bindi.
Tutaj jeszcze takie moje : - niech naprawią przełączanie rodziny, by nie znikało nic z plecaków i by nie znikały pragnienia. - żeby można było kąpać się w morzu. |
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
Tyle czasu pracowałem na Menadżera nastrójnika!!!
Zmiana rodziny i już go w plecaku nie ma !!!! ;[;[;[ DO LICHA!! I znowu się podpisuje , pod Sarą
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|