![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Dla tych co nie doczytali- niektóre foty są plus eighteen, więdz radzę uważać. Ta historia nie ma ze mną nic wspólnego, ale postanowiłam ją opisać. W zasadzie zrobiłam to z kumpelą. BuZioLe ;*** Mam na imię Amy- po prostu Amy i od zawsze byłam Amy. Niewidzialną Amy. Tak oceniam ten stan, kiedy przechadzasz się korytarzem i nikt nie mówi cześć, nikt nie spojrzy i tylko cię popychają. Ale do rzeczy. Mama umarła kiedy byłam bachorem, miałam 9 lat. Zamieszkałam z tatą, starszą siostrą i bratem o rok starszym w kawalerce. Żyło się pomału. W tym roku skończę 15 lat. Wprowadziliśmy się do domku w Miłowie razem z dziadkiem. Teraz zaczyna się nowy rozdział w moim życiu...![]() ![]() - Wyjdź szmato!- wrzasnęła. Zbiegłam do kuchni w wielkim strachu. Co jej odbiło? Czy to mógł być Tyler? Był zły, że zerwali. Jechałby z Werony? ![]() - Powiedz mi co się stało!- nalegałam. - Posłuchaj, ty mała suczko, nie wtrącaj się w moje życie. Gówno mnie obchodzi kim jesteś i co sobie tam pod nosem pier***lisz. Odpie**l się ode mnie!- darła się nade mną. - Rodziny się nie wybiera.- wyszeptałam. - No niestety, bo nie wybrałabym takiego SUCZYSKA TĘPEGO jak ty mała ci**! Wychodzę! Będę wieczorem!- trzasnęła drzwiami. Spoko, nie raz tak mówiła. Wróci za sekundę i mnie przeprosi... kilka godzin później ![]() Tomko wróciła po kilku godzinach. Ugotowała pyszną kolację. Ale dalej widziałam emocje zastraszające ją od środka. Dziadek zażartował, że to duża dziewczynka i może nie chce nam mówić wszystkiego. Jakoś gorzko to brzmiało. Przez noc coś mamrotała. Coś w stylu: " głupia TomTom..." Pewnie kolejna jej wpadka. Nieważne, jutro pierwszy dzień szkoły. Zapadłam w sen.... Obudziły mnie jakby jęki dochodzące spod łóżka. Otworzyłam powieki i przetarłam oczy kłykciami. ![]() Dziadek jakby przyciskał do siebie mojego misia, posuwał nim. Słyszałam trzepanie. CO? COTOMABYĆ?! ![]() - Ojejku!!! To ty... eee... Amy. Przechadzałem się po domu i nie chciałem, żebyś zobaczyła mojego sterczącego ch.... brzucha. Tak się ma na starość. Spokojnie kochanie... Już się eee, ubieram.- dziadek tłumaczył się. Odetchnęłam z ulgą. Zauważyłam, że nie ma nikogo w pokoju. No tak, pewnie moi szanowni bracia i siostry siedzą na balkonie i piją piwo. - Dobrze dziadku, spokojnie. Połóż się już.- zakończyłam jego wywód. ![]() - Oj, chodź do mnie, niech cię wyściskam, moja duża dziewczynka...- przytulił sie do mnie. Poczułam się jakoś dziwnie. Ale przecież to tylko mój dziadek, prawda? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Rozmyśliłam się. Byłam troszku zaspana.
Jakie foty +18? Dziadek z dziewczynką i dziadziuś z misiem na kroczu. buahah. Ostatnio edytowane przez Fatamorgana : 18.08.2009 - 13:23 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
ognisty staruszek z tego dziadka.
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
szkoda, że tak krótko.
poczekam, poczytam kolejne odcinki i zobaczymy co z tego będzie ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No żebyś wiedziała Rocket, ognisty!!! Dzięki Sara i Lawend ! TO dla mnie motywacja. Postaram się wstawić nowy odcinek jak najwcześniej.
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
ofc
"emocje zastraszające ją od środka" muhaha. aaaaaaaaa emocje zastraszaja mnie od srodka! chaoss. jak dla mnie to nie. no i zemu to ma byc +18? to jest smieszne, wyzwiska "suko" "ci**", "odpie**l się". z tego można się lać prędzej, i żadnych zakazanych treści nie widzę : o bo mysle ze w XXIw. bluźnierstwa to nie zakazana tresc : O |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() ![]() Coś mi się wydaje, że nie doczekamy się tu pokazu umiejętności literackich autorki (autorek?) a raczej zboczone opowiadanko pisane byle jakim językiem ![]() Mówi się trudno i czeka się na next odcinek. Aha- rozumiem, że tylko zdjęcia będą +18? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
dziwne, aczkolwiek może się jakoś rozwinąć?
![]() |
#9 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Jestem tego samego zdania. I tyle.
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() |