![]() |
#11 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Kiedy zobaczyłam +18 myślałam, że będzie jakaś ostrzejsza akcja... A tu nic ciekawego. Ale... nie oceniam książki po okładce zobaczymy co będzie dalej
![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Jest calkiem niezle ;d
Fabula dosc fajna,zdjecia nie budza zastrzezen..zobaczymy jak to sie rozwinie ;D |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
No nie wiem co myśleć, narazie, poczekam na rozwój akcji i zobaczę co z tego wyjdzie...
Życze weny! |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jakoś nie zaciewkawił mnie pierwszy odcinek. Pomieszanie z poplątaniem jak dla mnie. W ogóle nie mam pojęcia po co dodałaś wątek Tomko, skoro zaraz wszystko było po staremu, tylko tyle, że sobie troche poprzeklinała. Ale i tak czekam na następny odcinek, mam nadzieję, że będzie lepszy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 26
|
![]()
Jak przeczytałam tytuł, to zaraz mi się przypomniała pewna parodia Gwiezdnych Wojen (patrz scena z Anakinem w szkole Jedi: http://www.youtube.com/watch?v=pvWY9PYPOEk. Ogólnie polecam filmik).
A to FS jakieś takie nieskładne jest. Już się domyślam, co się będzie działo, ale mogę się mylić; zobaczymy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Jej. Niby coś napisałaś, ale tylko sobie poprzeklinały. Myślę, że drugi odcinek nie będzie lepszy, ale zobaczę. Szczerze to mi się nie podoba.
No i zrób coś z tymi maxisowymi simami. Pościągaj ubrania, fryzury i makijaże ![]()
hello. Ostatnio edytowane przez aluminium. : 18.08.2009 - 22:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() Cytat:
Jednak CHCĘ wiedzieć co będzie dalej, niech autorka nas zaskoczy ![]()
Ostatnio edytowane przez Volturia : 18.08.2009 - 20:27 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
mi do osiemnastki co prawda brakuje kilku latek no ale co tam
![]() przeklinanie raczej nie jest od osiemnastu lat ,a ten dziadek z miśkiem mnie rozbroił ![]() chociaż chciałabym wiedzieć co będzie dalej ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Takie jakieś . . . nijakie. Trochę dziwne. Może jak będę się nudzić to przeczytam drugą część, jeżeli będzie oczywiście
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
<zgon>
Ej, no ja bym się wstydziła coś takiego ludziom pokazać :x Powyzywały się, poobrażały, akcja się nie posunęła i ogólnie to nawet nie wiadomo o czym to jest. W ogóle nie kumam. Nie podoba mi się i nie będę czytać dalej. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|