![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam...
Moja koleżanka ma taki problem, że wszystko ładnie zainstalowała, gra powinna działać i tak dalej, a gdy wkłada płytkę do OŻ, wyskakuje, że gra The Sims 2 jest źle zainstalowana. Wcześniej też miała taki problem, tyle że wtedy źle odinstalowała grę. Pomogłam jej to dobrze odinstalować, potem zainstalować, poszłam i koleżanka pisze: Ada 12:13:04 mam problem z simami ... 13:44:38 włączam 13:44:40 simy 13:44:46 osiedlowe zycie 13:44:51 i co mi wyskakuje . ? 13:45:06 ze gra THE SIMS 2 jest zle zainstalowana Simsy i wszystkie dodatki są oryginalne. Wie ktoś, co może być przyczyną czegoś takiego? Bo gry na jakieś 99% są dobrze zainstalowane, po za tym - po raz drugi. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Czy to oznacza, że wyświetlił się jej komunikat typu: : "Gra The Sims 2 jest źle zainstalowana"? Dziwne to trochę - nie wiedziałem, że program typu gra jest tak inteligentny i sam diagnozuje przyczynę błędu. Niech koleżanka poda dokładną treść komunikatu
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
"Gra The Sims 2 nie może zostać uruchomiona, spróbuj ponownie zainstalować grę The Sims 2"
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Zainstaluj grę ponownie, restartując komputer po instalacji każdej części i nie zmieniając domyślnych lokalizacji gry - o ile jest wystarczająca ilość miejsca na dysku C. Jeżeli jest za mało miejsca, instaluj grę na innym dysku zmieniając w domyślnej ścieżce instalacji TYLKO literę dysku
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|