![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
Pierwszy odcinek byl w miare normalny,ale ten ostatni..obrzydliwy? xd
Noo,zachowanie Amy bardzo mocno by zdziwilo. Kazdy by po prostu uciekal,coz. A te obrzedy? W ogole nie realistyczne. Sadzilam,ze bedzie z tego cos lepszego,zobaczymy jak z tego wybrniesz,bo zapowiadalo sie fajnie. |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Reputacja: 11
|
![]()
to fs jest tak dziwaczne, że aż komiczne. pierwsze co mi sie skojarzyło, to jakieś stare opowiadanie o kobiecie, która wprowadziła sie do inne babki, bo inwalida przywiązał jej dom do wózka i uciekł. realizm na podobnym poziomie.
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Rocket,chodzi Ci o to? -> http://forum.thesims.pl/showthread.p...light=lezbijki
Też od razu mi się z tym FS skojarzyło ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Reputacja: 11
|
![]()
tak właśnie o to xD tak samo stricte - komiczne, tak samo nieprawdopodobne, taki sam styl opisywania sytuacji
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Hmm.. w takim razie chyba poproszę o zamknięcie tematu, a ja się podszkolę. Bo chyba nie ma sensu tego kontynuować.
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Kiss, nie powinnaś się według mnie poddawać, jak dla mnie na tym też możesz się szkolić |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Przeczytałam i nie mogę ze śmiechu xDD ____________ Wracając do fs'a to... nijak. Opisując jednym słowem. @Volturia. Ej, przecież to bardzo ciekawe i realistyczne, że ktoś przywiązał dom do wózka i z nim pojechał, jak możesz sądzić, że cokolwiek jest lepsze! <O.o xD> Ostatnio edytowane przez bubel-96 : 21.08.2009 - 13:06 |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
|
![]() Cytat:
![]() ( Sama jeszcze przez parę dni nią pobędę ) Może ujmę to tak: Przyznam, że temat jest ciekawy i jak najbardziej realistyczny. Jednak przedstawiony w jak najmożliwiej dziwny sposób. Słyszałam o przypadkach, że gwałt ' się podoba'. Ale o takich obrzędach, i takim machinalnie sztucznym zachowaniu ( i zboczonej rodzince ) jeszcze nie... Trochę mnie zraził ten język ( tzn. te zdania typu 'świetna foczka' itp. ) Głupia ta dziewczyna tak niesamowicie - że aż mnie fascynuje ![]() Na twoim miejscu nie zrobiłabym rzeczy najprostszej i nie schowałabym głowy w piasek a spróbowałabym z tego wybrnąć... btw, sama nie wiem dlaczego jestem taka uprzejma, iż próbuję cię podtrzymać na duchu i w dodatku, że chcę się dowiedzieć co będzie dalej o.O pisz. PS Ale przyznam, że to o ' LeZbijkach' jest o wiele goorsze.
Ostatnio edytowane przez Volturia : 20.08.2009 - 23:26 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
To z LeZbijkami nie dotrwałam do końca -,-
btw. pisz. może przyłóż się bardziej i coś z tego wyjdzie - rozkręć to. możesz pisać o tym o czym chcesz pisać i odpowiedni sposób. Zły dotyk - kojarzy mi się z przeżyciami skrzywdzonej dziewczyny - możesz to opisać w smutny sposób ,a nie w komiczny który kojarzy się z jakimś eroOpowiadaniem.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|