|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jakie są wasze ulubione zwierzątka z The Sims Zwierzaki ? | |||
| Pies : |
|
88 | 100.00% |
| Głosujących: 88. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#132 |
|
Guest
|
No właśnie i tu sie z Tobą zgodzę. Trzeba sobie zasłużyć, na to aby nasze zwierzątka nas"słuchały", a szczególnie kotki, są takie niezależne i jak Cię słuchają to jest to wielki sukces.
|
|
|
|
#133 |
|
Guest
|
no, tez tak sadze.
ale chociaz koteczki rzadko nas sluchaja i tak je wole od psow! :lol: bo sa takie slodziutkie!
|
|
|
|
#134 |
|
Guest
|
a ja chyba wole psy
moga pogonic gazeciare albo przyniesc gazete do domu ![]() ale kotki lapia myszy daje glos na psa
|
|
|
|
#135 |
|
Guest
|
Ukash!Zgadzam sie!Nie ma jak grzeczny,milutki piesio.
|
|
|
|
#136 |
|
Guest
|
A ja Wam zacytuję słowa pewnej wspaniałe polskiej aktorki (nie pamietam jej nazwiska - przepraszam
)." Był sobie pies i kot. Pies sobie myśli - dobry ten mój pan, daje mi schronienie, jeść, głaszcze mnie, - chyba jest Bogiem. Kot sobie myśli - dobry ten mój pan, daje mi schronienie, jeść, głaszcze mnie, - chyba jestem Bogiem.
|
|
|
|
#137 |
|
Guest
|
Co za różnica pies czy kot oba pupilki są fajne. (ale w tresuże to już różnica
).
|
|
|
|
#138 |
|
Guest
|
serio? hehe!
mi tam sie nigdy nie chce tresowac moich zawierat... :lol: ale i tak wole kotki! sa lepsze!
|
|
|
|
#139 |
|
Guest
|
a ja lubię, bo potem pies nie silka mi na dywanie.
|
|
|
|
#140 |
|
Guest
|
nom, i umi sztuczki!A wiecie, koty i psy mają swoje plusy i minusy ale jedni lubią bardziej kotki a jedni bardziej pieski.....No cóż..........Ale ja wole piesia!!!!!!!!! :lol:
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|