![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam !
Oto mój kolejny domek na forum Dom jest przeznaczony dla rodziny dwu osobowej Jeszcze nie doszedłem do tego problemu z grafiką więc zdjęcia są jakie są Nad tym projektem spędziłem licząc wszystkie godziny ok. 20 h Więc zapraszam do oglądania i Komentowania ( w końcu człowiek uczy się na błędach , tylko szkoda że na swoich : Bryła : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przedpokój : ![]() ![]() ![]() Salon : ![]() ![]() ![]() Kuchnia & Jadalnia : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka : ![]() ![]() ![]() Sypialnia : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry jak zrobiłem zdjęcia to dopiero się skapnąłem że w gardetobie nie ma lustra :/ Ostatnio edytowane przez Matt : 21.08.2009 - 16:52 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Okej więc tak:
Domek fajny z zewnątrz, tylko ten dach... Weranda/taras: fajne kolory i meble, co do roślinności to nie byłam w stanie się dopatrzeć. Przedpokój: Oprócz tony butów, to jest troche pusty. Salon: Bardzo fajny pod względem kolorystycznym i nie tylko, ale powiedz mi co to jest, ten metalowy stojak bo nie widzę (na drugim zdjęciu za kanapą). Kuchnia: byłaby idealna gdyby nie jej rozmiar : ) Łazienka: Umarłam. Po co tyle tych lamp? Garderoba: szkoda, że oszklona... Edit: Zapomniałam o sypialni. Za mało i za biało. 7/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
To metalowe to sztaluga do malowania
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jedyne, co mi się nie podoba to bryła. Jakoś mnie nie przekonuje, zwłaszcza ten dach. Poza tym jest ok, ładne, zgrane dodatki, nie ma się do czego przyczepić w wnętrzu. Podobają mi się roślinki przed domem. 9/10
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jak na pierwszy domek pokazany na forum to całkiem ładny. Nie chce mi się opisywać po kolei pomieszczeń. Grunt, że mi się podoba. 10/10
|
![]() |
#6 |
|
![]()
yyy to nie jest moj 1 domek na forum
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się nie podoba, za wysoki dach, ogród - nic specjalnego.
W salonie troche za ciemna podłoga, kuchnia jest troche za duża. Łazienka - przezroczyste drzwi, okna, pełno lamp (czy co to tam jest, to zwisające z sufitu), za ciemne, duże i puste - nie podoba mi sie. Sypialnia - no, może być. Ogólnie dom nie bardzo mi się podoba. |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Bryła mi się nie podoba, ale za to wnętrza onieśmielają swą prostotą a jednocześnie przepychem
![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ładnie, wszystko się świetnie komponuje, tylko bryła, a raczej dach...
9,5/10 ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryla mi sie nie podoba,najbardziej ten dach,blee xd
Za to wnetrza super po prostu,ejstem pozytywnie zaskoczona 8/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|