![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Więc tak !
Mój domek jest dla dwu osobowej rodzinki ![]() Nad tym domem pracowałem chyba ok. 4 godzinki <myśli> Dom składa się z : Salonu Jadalni & Kuchni Sypialni Łazienki Przedpokoju Zapraszam do oglądania : Bryła : ![]() ![]() ![]() Przedpokój : ![]() ![]() Salon : ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia : ![]() ![]() Jadalnia & Kuchnia : ![]() ![]() ![]() Łazienka : ![]() ![]() Dziękuje za uwagę i zapraszam do komentowania by móc poprawić swoje błędy i ulepszyć kunszt ![]() Ostatnio edytowane przez Matt : 28.08.2009 - 16:13 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Bombaa
![]() Tylko łazienka taka jakaś..hmm.... no ten bałagan nie pasuje kolorystycznie xd A dom z zewnątrz taki mały, a w środku to pomieszczenia wydają się za duże ![]() 10/10 ;]
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Czemu tylko 1 zdjęcie sypialni?
![]() Jak na razie najlepszy z Twoich domków ![]() 9,5/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Jak ja bym chciała mić taki talent do projektowania.... Widzę walizkę od Louisa, za co masz u mnie wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkiego plusa, ale do rzeczy.
Ogródek: Fajny. Nie za dużo, nie za mało. Przedpokój: Kolorystycznie wygląda świetnie itd. tylko ta szczotka i śmietniczka, litości. Salon: Okna/szyby/drzwi nie wiem co to jest, ale ktoś mi może powiedzieć skąd ściągane. Nie pasuje mi ten leżak, czy jak sie na to mówi. Właśnie, to co powiedział/a paka: jak ci sie udało zrobić takie duże pomieszczenia w takiej małej bryłce? Sypialnia: Nie wyświetla mi sie pierwsze zdjęcie, ale to nic, bo i tak widzę tą obrzydliwą maxisowską pościel. No chyba, że się mylę. Poza tym okej. Kuchnia&jadalnia: Pierwsze zdjęcie wygląda jak rodem z the Sims 1, jak słowo daje. Kuchnia mnie urzekła. Łazienka: Wanna piękna. W zestawieniu z tą dechą do prasowania wygląda jak gigant. 9/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ladny ladny z zewnatrz troche maly sie wydaje i taki skromny, moze mi sie wydaje ze wszedzie jest balagan i nawalone pelna iloscia dodatkow ale moze tak ma byc^.-, ja i tak wole domy z jak najmniejsza iloscia nieoficjalnych dodatkow, a najlepiej z samymi oryginalami
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Kurde taka mała bryła, a tyle przestrzeni w środku.
![]()
__________________ When you're at the end of the road And you lost all sense of control And your thoughts have taken their toll ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ogolnie fajnie.
Bryla fajna,wnetrza tez fajne. A no i lazienka cos kolorystycznie nie podchodzi,tak to moze byc ;] 9/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła nawet fajna, ogródek może być.
Przedpokój troche ciemny i zagracony. Salon - tapeta przy tv zupełnie nie pasuje, jest troche ciemno. W sypialni nie podobają mi sie te wielkie okna i to coś zwisające z sufitu. Kuchnia - czy mi się tylko wydaje, czy lodówka stoi za blisko szafki? Łazienka jest najgorszym pomieszczeniem. Brzydka podłoga i ściany, brak zasłonek na oknie, okropna wanna. Ogólnie dom jest ładny, ale jak dla mnie przydało by się kilka lekkich zmian ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Domek z zewnątrz wydaje się taki mały ale w środku jest bardzo dużo że w niektórych pomieszczeniach jest troche pusto. Podoba mi się nazwa domku. W środku bardzo ładnie tylko ta pościel w sypialni i tapeta w łazience nie podobają mi się ale reszta bardzo fajnie.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Dom jest fantastyczny. Zarówno bryła jak i wnętrza.
10/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|