![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
(tupie nogą zniecierpliwiona)
No i co dalej? Volt wiem że szkoła i takie tam inne pierdoły, ale obijasz się troszeczkę ostatnio ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Myślałam, że już jest nowy odcinek
![]() Co do poprzedniego bardzo mi się podoba, choć nie kojarzę, kim jest Daniel... ![]() Podejrzewam, że gościem Pani Sommers jest mama Dustina ![]() Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hm.. No ba. Cóż Libby coś wykombinuję, aczkolwiek nie obiecuję, że odcinek pojawi się dzisiaj bądź jutro, ale może co nie co w środę, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Jak weszłam w temat to byłam aż zszokowana- "Czyżby Czarnulka napisała odcinek?" (tym bardziej, że w ogóle się ze mną nie konsultowała, co również było podejrzane) Wiem, że masz dużo roboty a także, że czytelnicy się niecierpliwią. Gdyby nie to, że odcinek nie był wcale aż tak dawno (mies. temu ;]) i że liczba komentarzy... no, nie jest zadowalająca (chociaż wątpię, że to się zmieni ![]() Może ktoś się jeszcze wypowie, ale jeśli będą to komentarze typu "kiedy odcinek?" (w szczególności autorstwa tych którzy już skomentowali)- posty będą kasowane. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Nie no Liv, nie wczuwaj się tak w rolę moderatora, bo tym samym odstraszasz potencjalnych czytelników, np. mnie:p Powiem tylko, że Ian ma koszmarną fryzurę, no i czekamy na czarnulkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
@up: a co jest w tym odstraszającego? Macie pisać na temat i tyle. Po co komu 2 strony z pytaniami "kiedy odcinek?"?
Cóż- jestem modem, w dodatku będącym autorem jednego FS i współautorem drugiego- wiadomo, że jakoś wykorzystam swoją władzę (ale staram się robić to umiejętnie i sprawiedliwie) Hehe, w takim razie niech Czarnulka wyśle Iana do fryzjera ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
Ja to taka cicha wielbicielka jestem
![]() Pora się ujawnić ![]() Super piszesz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
E tam, mnie się postacie podobają. Słuchaj często ludziom po prostu nie chce się pisać postów, albo jak czytelnik powyżej są cichymi wielbicielami
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Fleur : 23.09.2009 - 13:04 Powód: dopisanie zdania |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
@up: Ja też czytałam bardzo dużo FS na tym forum zanim się zarejestrowałam, więc to jest jak najbardziej zrozumiałe.
Chodzi mi bardziej o tych, którym się zwyczajnie NIE CHCE komentować (czyli cichych wielbicieli również). Szczególnie gdy widzą, że jest naprawdę mało komentarzy. Jestem na nich wręcz uczulona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|