![]() |
#2222 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam pytanko takie: Moja Simka ma pragnienie życiowe zostać Łamaczką Serc. Pod spodem pisze ze chce być dziewczyną 10 rożnych simów ale jak wszystko w przypisach nie jest to do końca dla mnie zrozumiale (o ja głupia). Czy tu chodzi o to żeby miała tych wszystkich chłopaków jednocześnie ( żeby było napisane ze to jej chłopak...próbowałam mieć 2 na raz i tak sie chyba nie da: nie ma opcji "zaproponuj stały związek), czy może starczy jak będzie zakochana w 10 simach, a może ma mieć tych facetów jednego po drugim(to znaczy zrywać z 1 żeby potem poprosić 2 o chodzenie)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2223 |
Guest
|
![]()
Dlaczego gdy aktualizuję grę do wersji 1.4.6.00002 pod koniec instalacji pisze Invalid file found?
Zmieniałem muzyke w grze ale zmieniłem pliki na oryginalne. Co jest źle? |
![]() |
![]() |
#2224 |
Reputacja: 10
|
![]()
Taida - musisz mieć 10 chłopaków,nie jednocześnie
![]() |
![]() |
#2225 |
Guest
|
![]()
witam wszystkich,mam pytanie ponieważ sama nie potrafię tego znaleźć(dopiero odnajduje się w simsowej 3),chodzi mi o to jak mogę sobie stworzyć nowy mebelek?tzn chciałabym zmienić kolor np szafki i sobie to zapisać(powinno to działać na zasadzie tworzenia ubrania)ale jak wejdę już w grę i gram i chce sobie zmienić mebel to nie wiem gdzie tego szukać,niby jest taka paletka narysowana ale jak to wciskam nic się nie dzieje
pomozcie!! |
![]() |
![]() |
#2226 |
Guest
|
![]()
Jak jesteś w trybie kupowania to kliknij na tę paletę i na wybrany mebel. Jak nie zadziała raz, kliknij kilka razy. Nie działa to na zasadzie "Zaplanuj strój" tylko pojawia się okienko z kolorami i wzorami.
|
![]() |
![]() |
#2227 |
Guest
|
![]()
musisz ten mebel najpierw kupic, w pierwotnej postaci, potem wybierasz ta palete, klikasz na mebel i wybierasz
|
![]() |
![]() |
#2228 |
Guest
|
![]()
dzięki za podpowiedzi,
wczoraj doznałam olśnienia i sama to odkryłam i śmiać się chciało z samej siebie:-) |
![]() |
![]() |
#2229 |
Reputacja: 11
|
![]()
co zrobic zeby dziecko / nastolatek dostalo tytul wzorowego ucznia? moi juz na 5 zapracowali odrabiaja prace domowe i dupa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Guest
|
![]()
przez trzy nastepne dni jak beda chodzic do szkoly musza utrzymac najwyzsza ocene, wtedy pojawia sie nastrojnik 'wzorowy uczen'
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|