![]() |
#461 |
Guest
|
![]()
Mogę powiedzieć, że Bella pojawiła mi się w Jaskini Pokrzyku ! Wprowadziłam moją simkę Bellę Ćwir (zrobiłam sobie dokładną kopię Belli) do mieszkanka, patrzę na drzwi a tam napis Ćwir. Poszłam zapukać, a tu mi Bella otwiera. Po jakimś czasie wyprowadziłam tą simkę i wprowadziłam nową (już nie kopię Belli) a panny Ćwir już tam nie było. :/
Albo jeszcze kiedyś (moja simka mieszka w Miłowie pracuje jako Doktor) wróciła z pracy. Pokazuje się komunikat "Partycja ma bardzo przyjacielską naturę i przywozi z pracy koleżankę" a tam było zdjęcie Belli ! I na serio ona wróciła z moją simką z pracy. Później sprawdziłam wspomnienia Belli to tam nic nie było -.- Dużo ciekawych rzeczy o Belli : http://pl.sims.wikia.com/wiki/Bella_%C4%86wir Ostatnio edytowane przez Reserved : 28.08.2009 - 09:42 |
![]() |
|
![]() |
#462 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Poznajecie?[IMG]http://i27.************/t0gfnq.jpg[/IMG]
A tak w ogóle... W karierach nic nie było i teraz zaczynam wierzyć, że był to pic na wodę. Żadnej tajemnicy zniknięcia nie ma! Więc przestaję się już tym zajmować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Admin Emeryt
|
![]()
A dlaczego? Jeśli inni chcą niech się bawią w detektywów. Jednak moim zdaniem to tylko chora wyobraźnia autorów TS2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Reputacja: 10
|
![]()
Trudne ale ciekawe, ja zastanawiałam się nad tym też tak ciekawie, ale jesli Kasia jest pokojówką to nie powinna być Bella lecz jeśli Kasia ma na swoim drzewie genealogicznym Mortimera Kasandrę i (najważniejszą) Bellę to oznacza że po prostu Maxis chce się z nami zabawić w kotka i myszkę, ja proponuję stworzyć rodzinę i ich lokatorami będzie rodzina Ćwir, Lotario, Kalliente lub Przyjemniaków i wtedy sprawę mamy u swych stóp, po prostu Bella została porwana przez kosmitów i oni z nią do Dziwnowa.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Guest
|
![]()
odkrywcze. xd Kasia NIKOGO nie ma w drzewie na początku. ma jak się samemu to zrobi. ;p
|
![]() |
![]() |
#466 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kiedyś jak grałam w The Sims 2 urządziłam mojej małej Simce urodziny i było wiele osób, kiedy Angelika (dziecko) zdmuchnęła świeczki była taka straszna muzyka na serio straszna i wtedy pojawiła się Bella, normalnie imię Bella nazwisko Ćwir, zaprzyjaźniłam się z nią i do niej zadzwoniłam kiedy pojawił się komunikat ,,Bella jest stanowczo chora i nie może przyjść'' no to 2 raz dzwonię i pisze ,,Bella jest zajęta, poszła do opery martwych'' i to było dziwne, no to dzwonię3 raz i ostatnie, najgorsze ,,Rodzina Ćwir już nie istnieje'' no i tak to było.
Pokażę wam coś http://pu.i.wp.pl/?k=NTYwMjcyNTQsODE...leko_bella.jpg a teraz to http://i26.************/30u4y3a.jpg no i co?? nie ma tej tajemnicy oni z nas sobie kpią! Mod edit: nie pisz posta pod postem Ostatnio edytowane przez zelkam : 17.09.2009 - 14:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 | |
Admin Emeryt
|
![]() Cytat:
![]() Więc nie bardzo rozumiem o co chodzi... @up: Makss i Pani Zadecka- nie założyliście tego tematu, więc uprzejmie proszę o darowanie sobie komentarzy typu: Temat do zamknięcia. Każdy ma prawo wymyślać własną historię i może ją tu prezentować, zbierać opinie itd... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Guest
|
![]()
Siemka.
Strasznie dawno nie byłem na tym forum, pamiętam jak zaraz po wydaniu The Sims 2 strasznie sie pasjonowałem zniknieciem Belli, chociaż sam gry nie miałem ![]() Tydzien temu zainstalowałem sobie Cztery Pory Roku, a pozniej Zwierzaki. Powiem szczerze że nie wiem, czy juz ktoś miał taką sytuację (podaruje sobie przeglądanie całego tematu), ale Bella się pojawiła. Przechodziła sobie normalnie tak jak to robią przechodnie przed moim domem (który stoi w Dziwnowie zaraz obok domu pani Widmo). Zanim odeszła postarałem się z nią troche pogadac i złapać jakiś kontakt, później nawet mozna było do niej zadzwonić (w telefonie jest jako Bella Ćwir). Po krótkim czasie udało mi się zdobyć jej serce i stała się żoną mojego sima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
to nie jest prawdziwa Bell, to tylko jej 'klon'
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem Bella przebywa cały czas u kosmitów, dlatego jest na drzewie genealogicznym pokazane że żyje, bo ona u nich mieszka i żyje. Możliwe że Bella żyje u kosmitów, lub kosmici odwieźli ją do domu, ale ona postanowiła zostać pokojówka Kasią, ponieważ chce coś zrobić, ale nie chce by ją rozpoznano.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|