![]() |
#12 |
Reputacja: 17
|
![]()
Witaj Analisse! Bryła ogrodu nie jest zła za to już na pierwszy rzut oka w bryle domu rzuca się barierka,a raczej murek na tarasie zupełnie nie na miejscu. Wewnątrz mam dwa "ale"...
- pierwsze - nie wiem po co firana nad obrazem w parterowym hallu. - drugie - coś nie pasuje mi obraz wędkującego pana w hallu na piętrze. To tyle jeśli chodzi o uwagi, no może jeszcze różowy deseń paneli naściennych na parterze oraz lustro, które zahacza ramą o okno na pierwszym piętrze w łazience. Ogółem nie jest zły powiem nawet, że przypadł mi do gustu, gdyby poprawił niedociągnięcia to nie byłoby się do czego przyczepić przynajmniej z mojej strony. Ocena: 8,5/10 pkt. Pozdrawiam D_S
#13 |
Guest
|
![]()
dom ma bardzo fajny kształt
![]() no i wcale tak jak mówisz - podwórko nie jest złe.. może być.. kuchnia ładna, salon taki sobie ![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bryła i ogród, jak dla mnie - ohyda.
W środku podoba mi się tylko zielona sypialnia ![]() Czekam na kolejne, mam nadzieję, lepsze prace. |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czas na moją srogą ocenę :-)
Ogród trudno nazwać ogrodem, raczej terenem zielonym wkoło posesji. Dom - porażka wewnątrz i na zewnątrz, niestety. Nic tu do siebie nie pasuje. Ogrodzenie posesji - nie do takiego typu domu, podobnie z barierką na tarasie. Filar przed drzwiami wejściowymi to niewypał, lepiej postawić dwa po bokach. Ten zastawia wejście. Okna - zdecydowane nie. Co to jest to za stereo? Ściana z obrazem i firanką? Barierka na górze nie do takiego domu, powinnaś była wybrać inną, jest tego trochę w grze. W łazience umywalka nie pasuje do reszty, szczególnie nie ze złotą armaturą. Kombinacja luster i okien przed biurkiem - koszmar! A tak w ogóle to tego typu okładziny nadają się do klasycznych wnętrz i domów. Sypialnie ogółem ujdą. Kuchnia też. Moja ocena 4/10 |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Dom sprawia wrażenie całkiem przyjemnego. Rzeczywiście, ogród nie jest tu najlepszy, ale nie jest też aż taki straszny. Nie wszędzie dobrze dobrałaś dodatki, ale najbardziej przeszkadza mi biurko w pokoju dziecięcym wciśnięte w róg. Rozmieszczenie pokoi, natomiast, bardzo ciekawe.
8/10 |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom jest nawet fajny. Cóż tu mówić. Nie podobają mi się kafle na ścianie w łazience. Wyglądają jakby grzybem zarosły ;D
9 |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Hm... 9,5/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|