![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po długiej przerwie simka robiona w TS3.
Edyta ![]() ![]() ![]() Edit: Kurcze ;/ Nie wiem czemu te zdjęcia nie chcę się w całości wyświetlać :[
hello. Ostatnio edytowane przez aluminium. : 19.11.2009 - 16:43 |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Cóż, Simka mi się w ogóle nie podoba. Zbyt puszysta twarz, zbyt cienkie brwi, fryzura nie pasuje, usta jakieś dziwne, w połączeniu z oczami wygląda to jakby była smutna. Piegi z pieprzykiem nie pasują do siebie.
Pościągaj jakieś dodatki. ![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
jakoś nie umiałam uchwycić momentu gdy simcia się uśmiechała dlatego tak wyszła a tak naprawdę to ma z deczka uśmiechniętą twarz i ładnie wygląda
hello. Ostatnio edytowane przez aluminium. : 19.11.2009 - 17:38 |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
Simka nawet ładna, ale według mnie figura do niej pasuje, ani makijaż. Simka powinna być trochę ''puszysta'' tak samo, jak twarz. Makijaż do niej pasowałby bardziej taki jaśniejszy, żywszy. A fryzura? Myślę, że z prostymi włosami lepiej by wyglądała.
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
dobra, albo wezmiesz sie porzadnie do roboty, albo przestan robic simki.
za kilka miesiecy przejzysz temat i powiesz ,,oboze". powiem tak: simki sa okropne, maxisowskie dodatki(rozumiem, ze grasz na maxisie, ale sory no ;{ ) ostatnia simka to poprostu porazka. nos jak czarownica. szeroki na dole, a na gorze waski ( nie wiedzialam jak to okreslic : P). usta scisniete. lepiej posciagaj jakies skiny, makijaze, makijaze specjalne i dopiero pokazuj simki... ewentualnie wez sie porzadnie do roboty, bo marnie widze Twoja kariere w robieniu simek. |
![]() |
#28 |
|
![]()
Nie podoba mi się
![]()
![]() |
#29 |
|
![]()
Simka ma zbyt szczupłą i podłużną twarz przez co faktycznie wygląda nieco strasznie i jędzowato
![]() Podobają mi się oczy - mają ładny kształt. Cień też OK. Uważam, że nie powinnaś przestawać tworzyć simy. Ćwicz, ćwicz, ćwicz. Dodatki z interntu dużo dają, ale simy bez nich także mogą być bardzo ładne. Wszystko zależy od kreatora ![]() Życzę powodzenia w dalszym tworzeniu. Nie przejmuj się krytyką, ona na prawdę pomaga ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Będę szczery - brzydkie :/
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|