![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Upadła Duszo - nie słyszałaś o kafelkach imitujących drewno w łazience? Poza tym kup jakikolwiek poradnik typu Dom i Wnętrze czy Nowoczesne łazienki i kuchnie - drewno jest tam wszechobecne. Chcę zaznaczyć, że ja osobiście nie lubię ani drewna w łazience ani stylu modern, ale miło mi się patrzy na takie wnętrza. A poza tym - uważnie czytaj tekst - Okruszek wyraźnie prosił aby nie brać podłogi pod uwagę.
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Alicjo , za konstruktywne uwagi sie nie obrazam a wrecz przeciwnie, patrzac na wnetrza Twoim okiem przyznaje Ci calkowita racje.Altanki juz nie ma zgodnie z Twoja sugestia - reszta przebudowy w toku.
Wszystkim dziekuje za komentarze - jak skoncze przebudowe stosujac sie do Waszych wskazowek to postaram sie zamiescic fotki. A na razie zamiast altanki: ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez okruszek : 29.10.2009 - 17:03 |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
pomóżcie! jak mam zrobić małe schodku w środku domku, tak żeby np. jadalnia była na podwyższeniu, albo żeby się wchodziło do domku po schodkach i w środku już można by było po nich zejść do salonu. Wiem, że Sims2 był specjalny kod "boolProp constrainFloorElevation falese" , ktoś gdzieś na forum wspomniał ze działa tez w Sims3 , no ale niestety nie u mnie. Z góry dzięki za pomoc! Świetny dom!
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
nordycka - w Sims 3 działa na to kod "constrainFloorElevation false" (bez boolProp)
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Ogólnie to nie podoba mi się. Ten dom takie masło maślane. I te niebieskie drzwi frontowe bleee, ale nie zniechęcaj się, jak będziesz dalej budować domki to z pewnością nabierzesz wprawy. Pozdro.
|
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja powiem szczerze że łazienka to chyba w całym domu jest najładniejsza. W drugiej kolejności jest kuchnia a reszta szczerze już do końca jest fatalna i jedna osoba napisała że altanka lepiej by wyglądała z tyłu domu
P.S. Bryła też jest fatalna nadaj jej kształtów |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
okruszek - wpisałam kod, przyjął się, ale jak zaczęłam budować fundamenty do ścian to dalej wyskakuje napis "nie może przenikać przez ściany".
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|